Mit csináljak, ha számomra kellemetlen, hogy az anyám terhes?
Tegnap mondták el, még mamáék is meglepődtek. A nagybátyám azt is hitte, hogy viccelnek...
Anya 41 éves, a nevelőapám 49. Már van egy 4 éves és egy 2 éves gyerekük. Erre most közlik, hogy ikreik lesznek.
De anya teljesen megváltozott a gyerekek miatt. Mellettem nem volt lelakott, folyton mentünk ide-oda, törődött a külsejével, sportolt. Úgy nőttem fel, hogy ő volt a példaképem, olyan akartam lenni, mint ő. Most pedig már inkább szégyellem, a féltestvéreim teljesen "leamortizálták" úgymond. Nem jár sehova, vagy otthon főz/takarít/tévézik, vagy az óvodába van, vagy bevásárol... Komolyan, neki már az a kiruccanás, ha péntekenként elmegy a Tescoba és a Sparba.
Nem foglalkozik magával, mert "neki nincs ilyenre ideje" és teljesen egy melegítőnacis, 4 fal között élő anyuka lett belőle.
Előre félek, mi lesz vele még plusz két gyerekkel...
Nagymamám is ilyen volt, anyu mondta, hogy náluk ugye közte meg a 2 öccse közt nagy a korkülönbség- az addig csinos sportos anyukája összejött egy idősebb férfival, született 2 gyerek és a 40-es éveire úgy nézett már ki mint egy nagymama.
Ki sem mozdult... nagyon rossz szokásokat vett fel.
Hát van ilyen... ismerem
Egyetemre járok, dolgozok, mellette szervezem az esküvőmet.
Nem tudok minden hétvégén velük lenni, de szerintem nem is tőlem kéne elvárni, hogy megoldjak nekik mindent...
Írtam, hogy folyamatosan felajánlom neki, hogy menjünk erre-arra, Karácsonyra wellnesshétvégét fizettünk nekik, de az volt a válasz, hogy "jaj neki erre nincs ideje"... Pedig előre megbeszéltem mamáékkal, hogy vigyáznak a gyerekekre.
De ha ő nem hajlandó sehová menni, akkor nem rángathatom ki a hajánál fogva a házból.
jól írod "leamortizálták" :DDD én is csini voltam, 58 kg de kutyára nem érdekelt hogy elhíztam, eszembe sem jutott egy ideig.:) Tényleg fáradt, hidd el! Nincs ebben semmi varázslat!
:)
miért kéne a kérdezőnek segíteni?
anyja vállalta a kettőt, és most az új terhességet is.
külön lakik, menjen haza pelus cserélni? nincs a gyerekeknek apja?
2 kisgyerek es utana ikrek ???? Jezusom ezt túl lehet élni ???? En tutti föld ala kerülnék . Egy lányom van lassan 10 éves , en meg 40, tudom miröl beszelek . Most kezdtem magamhoz térni . Uramatyam ikrek !!!
Meg akarja ölni nevelöapád ??
aki nem tervez, az védekezik
űvan már három gyereke sztem tudja hogy kell..
Utolso, nem kotelezo neki segiteni...igazad van, nem
O vallalta a gyereket. De ha ennyire kihuzza magat minden alol a sajat elfoglalt tokeletes eleteben, akkor mit foglalkozik ennyit az anyja kusejevel, meg milyen jogon itelkezik felette? Szegyelje inkabb magat az ilyen, ne az anyjat!
Komolyan azert hibaztatja a sajat anyjat mert az inkabb a gyerekeivel torodik a frizuraja helyett? Eleg eretlen hozzaallas.
Mindtettol fuggetlenul egyet ertek azzal, hogy egy nonek azert mert kicsi gyereke van nem kellene elhagynia magat..de van akinek 1 gyerekkel sem konnyu, es,bizonyos kor utan azert meg mar a test sem olyan gyorsan regeneralodik.
Arrol nem beszelve hogy sok no pl a huszonevesen a hazassag utan rogton elkezd lepukkanni, es meg csak gyerek sem kell hozza!
Kivancsi vagyok azert kedves kerdezo mennyire lesz fitt meg csini tip-top a szules utan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!