Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha számomra...

Mit csináljak, ha számomra kellemetlen, hogy az anyám terhes?

Figyelt kérdés

Tegnap mondták el, még mamáék is meglepődtek. A nagybátyám azt is hitte, hogy viccelnek...

Anya 41 éves, a nevelőapám 49. Már van egy 4 éves és egy 2 éves gyerekük. Erre most közlik, hogy ikreik lesznek.

De anya teljesen megváltozott a gyerekek miatt. Mellettem nem volt lelakott, folyton mentünk ide-oda, törődött a külsejével, sportolt. Úgy nőttem fel, hogy ő volt a példaképem, olyan akartam lenni, mint ő. Most pedig már inkább szégyellem, a féltestvéreim teljesen "leamortizálták" úgymond. Nem jár sehova, vagy otthon főz/takarít/tévézik, vagy az óvodába van, vagy bevásárol... Komolyan, neki már az a kiruccanás, ha péntekenként elmegy a Tescoba és a Sparba.

Nem foglalkozik magával, mert "neki nincs ilyenre ideje" és teljesen egy melegítőnacis, 4 fal között élő anyuka lett belőle.

Előre félek, mi lesz vele még plusz két gyerekkel...

2017. márc. 20. 10:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
31%
Ledves 58-as. Hihetetlenül ostoba vagy. A kérdező nem irigy az anyjára, már többször is leírta, ahogy azt is, hogy mi a konkrét baja. De te nyilván ezt is sokkal jobban tudod nála. :D
2017. márc. 21. 09:12
 62/69 anonim ***** válasza:
55%
Kedves 61-es, én nem gondoltam eddig sem, most sem, hogy irigy. De ha valaki irigy, akkor nyilván nem fogja kimindani, leírni, még csak beismerni saját magának sem. Úgyhogy az, hogy "már leírta" ilyenkor nem sokat számítana.
2017. márc. 21. 09:24
 63/69 anonim ***** válasza:
85%

Drága 79%-os leírtam két feltételezést, amiket a kérdező kommenteiből következtettem. Igaz, nem írta le a kedves kérdező, hogy irigy volna (de miért írná le?), de akár az is lehet. Nem egyszer volt szerencsém olyan meddő nőkhöz, akik kimondottan irigyek voltak azokra a nőkre, akiknek megadatott, hogy anyává váljanak. Mellesleg a meddő nőknél gyakori, hogy bebeszélik maguknak, hogy utálják a gyerekeket.

De a kérdező által leírtak alapján is kefejeztem az álláspontomat. Az volt a második, hogy tegyük fel, hogy a kérdező tényleg nem szereti a gyerekeket. Akkor a kistestvéreiről leírtakat valóban eltúlozta, azaz ez a szubijektív véleménye lehetett. Ő nem szereti a gyerekeket ezért látja a testvéreit kisördögöknek.

Csak tudod, kedves 79%-os kommentelő, azt is leírtam mindkettő álláspontomnál, hogy lehetséges, hogy tévedek és minden igaz, amit a kérdező leír és semmi sincsen eltúlozva.

2017. márc. 21. 09:37
 64/69 anonim ***** válasza:
43%
Azt még leírnám, hogy nem ártana fejleszteni a szövegértési képességeiteket kedves GYK tagok.
2017. márc. 21. 09:38
 65/69 anonim ***** válasza:
52%

Kerdezo ne foglalkozz vele. anyadbol egy idiota ellogep lett 40 es eveire nem a te dolgod a feltestvereidrol se es az anyadrol se gondoskodni.

gondoskodjon rola a neveloapad o csinalt belole szaporodo masinat.

egy ertelmes no nem szul ennyi gyereket foleg nem ilyen korban.

eld az eletedet szervezd az eskuvodet es legyel boldog. az anyad meg elje az eletet ugy ahogy o szervezte le maganak.

2017. márc. 21. 11:51
 66/69 anonim ***** válasza:
39%
Te sem értelmiségi vagy, utolsó, az biztos.:D Kérdező, te meg egy felszínes pitsa vagy, zéró érzelmi intelligenciával. Ha szégyelled anyádat, ne tartsd vele a kapcsolatot, foglalkozz a külsőddel, a másodkézből szerzett vőlegényeddel meg annak a gyerekével, ennyit talán még elbírsz, többre alkalmatlan vagy. Kár volt anyádnak energiát fektetni a felnevelésedbe.
2017. márc. 21. 15:51
 67/69 anonim ***** válasza:
41%
Haha anyuka igencsak aktiv mint a nyuszi
2017. márc. 21. 17:31
 68/69 anonim ***** válasza:
54%

"Kerdezo ne foglalkozz vele. anyadbol egy idiota ellogep lett 40 es eveire nem a te dolgod a feltestvereidrol se es az anyadrol se gondoskodni. " - Egy egészséges embernek joga van gyereket vállalni, tetszik vagy sem. Amúgy a kérdező két kistestvérét az anyjuk még 40 alatt vállalta be, mi a baj ezzel? Ettől még a kérdező anyja nem egy "idióta ellőgép". Az ikrek valóban egy véletlen baleset (máskor jobban oda kéne figyelni), de nem várhatjuk el tőle, hogy vetesse el. Egy magzat elabortálása is kegyetlen, nemhogy még egyszerre kettő embrióé.

"gondoskodjon rola a neveloapad o csinalt belole szaporodo masinat. "- hol ír itt arról a kérdező, hogy a az anyja és a nevelő apja nem foglalkoznak a közös gyerekeikkel? Csak tudod a családi etikett megkívánja, hogy fölajánljuk segítségünket a legközelebbi hozzátartozóinknak (persze, ha jó viszonyt ápolunk velük). Nem azt mondom, hogy hódolj be neki, hanem alkalmanként ILLENE megkérdezni a másiktól, hogy: "mit tehetek érted?" vagy "segíthetek valamiben?", ha látjuk rajta, hogy rászorul. Kíváncsi volnék, kedves kérdező, hogy te hányszor voltál oly kegyes anyudhoz és néha fölajánlottad szolgálataidat neki, mikor panaszkodott szegény.

"egy ertelmes no nem szul ennyi gyereket foleg nem ilyen korban."-számos értelmes nő vállal be gyereket 35 fölött. Ami azt illeti EGYRE TÖBB NŐ SZÜL 35 ÉS 45 KÖZÖTT ebben a fejlett világban és közülük is sok az értelmes egyed.

"eld az eletedet szervezd az eskuvodet es legyel boldog." - szerintem 21 évesen egy ember még túl fiatal az elköteleződéshez. Biztos vagy te abban, kedves kérdező, hogy ilyen fiatalon akarsz megházasodni? Bár te tudod, hogy neked mi a jó.

"az anyad meg elje az eletet ugy ahogy o szervezte le maganak."- Most az a bajod, drága kommentelő, hogy nem hajlandó elvetetni a kérdező anyja egy ikerpárt, ami a hasában növekszik? Normális vagy? Szerintem nézz végig egy abortusz videót és akkor pofázz ilyen könnyen! Te utolsó, érzéketlen bunkó. Ja és még valami, ha máskor osztod az észt, nem ártana törekedned a helyesírásra, mert ez így nagyon gáz (ÉS NEM ÉRDEKEL, HOGY TELEFONON ÍRTAD EZT A KOMMENTET!!!-ez is azt támasztja alá, hogy mennyire igénytelen vagy).

2017. márc. 21. 20:01
 69/69 anonim válasza:
41%
Na az ikrek betöltötték az 5. életévüket?😁
2022. szept. 16. 01:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!