Mit csináljak, ha számomra kellemetlen, hogy az anyám terhes?
Tegnap mondták el, még mamáék is meglepődtek. A nagybátyám azt is hitte, hogy viccelnek...
Anya 41 éves, a nevelőapám 49. Már van egy 4 éves és egy 2 éves gyerekük. Erre most közlik, hogy ikreik lesznek.
De anya teljesen megváltozott a gyerekek miatt. Mellettem nem volt lelakott, folyton mentünk ide-oda, törődött a külsejével, sportolt. Úgy nőttem fel, hogy ő volt a példaképem, olyan akartam lenni, mint ő. Most pedig már inkább szégyellem, a féltestvéreim teljesen "leamortizálták" úgymond. Nem jár sehova, vagy otthon főz/takarít/tévézik, vagy az óvodába van, vagy bevásárol... Komolyan, neki már az a kiruccanás, ha péntekenként elmegy a Tescoba és a Sparba.
Nem foglalkozik magával, mert "neki nincs ilyenre ideje" és teljesen egy melegítőnacis, 4 fal között élő anyuka lett belőle.
Előre félek, mi lesz vele még plusz két gyerekkel...
Miért ugrik mindenki a kérdezõnek?
Persze, hogy zavarja az anyukája kinézete, ha eddig teljesen az ellenkezõje volt.
Viszont ne szégyeld, ha ápolt (értsd:tiszta ruha, körmök, megmosott haj), akkor rendben van ez így. Hiszen két kisgyereket nevel erre van ideje, energiája. Majd ha mindegyik nagyobb lesz, akkor lehet megint lesz ideje, kedve hogy rendbe szedje magàt!
Persze az igaz, hogy 20 évesen jobban bírt egy gyerekkel, mint 40 évesen 2-vel, plusz még terhes is.
A védekezésrõl meg nem írok, mert ez az õ magànügyük, és az is hàny gyereket vàllalnak. Nem a te gondod. Ha akarsz néha besegíthetsz, de nem elvàràs, hiszen mindenki magànak(és a pàrjànak) szüli a gyerekeket! Igaz többi vàlaszoló? Hiszen sokszor mondjàtok, hogy nem a nagyiknak kell szülni, akkor a nagytestvérnek sem!
basszus és ha nincs más ruhája mint a kinyúlt???? meg edzőcipő? lehet dagad a lába ti meg itt a barátnőddel kibeszélitek:)...Gondolj bele ideje sincs, valszeg pénze se..cipőt venni.. sajnos fiatalon még az ember azt hiszi a világ van őérte aztán amikor jönnek a gondok, a gyerekek..
megérti hogy más sem sokkal hülyébb mint ő.
Ne csodálkozz ha 20 év múlva te is úgy fox kinézni mint ő :DD én is anyámra kezdek már hajazni pedig igényes, tiptop kis csajszi voltam. Most én is edzőcipőbe ülök az irodába/bár én járok futni stb., de a kisgyerek nagyon leterhelő ám! pláne +ikerterhesség -azt kihordani se semmi!
valamelyik előző voltam..
Van ruhája, nem is kevés. A pénzzel is ugyanez a helyzet.
Azt pedig ne hozzuk ide, hogy "ha majd nekem lesz gyerekem", mert ilyen nem lesz.
30-as, és a kérdező vagy bárki más itt lévő dolga az, hogy vállalnak-e még 2-t? Nem, ez egyedül az ő dolguk.
Ó, hogy nálad nem lesz ilyen. Esetleg akkor nem, ha lepasszolod a gyereket a babysitternek. Mert ugye már sajnos anyádnak így nem lehet, ez itt a legnagyobb baj. De ha ezt nem teszed meg, akkor igenis lesz. 1 gyerek után nem, de 5 után neked sem az lesz a legnagyobb bajod, hogy ki kellett lépned a házból smink nélkül.
Kedves kérdező! Attól hogy anyukád nem olyan csinos mint régen, illetve nem ad annyit magára, attól még nem kell szégyellned. Ember ő is, rengeteg energiát kivesz belőle a gyermeknevelés, illetve az otthoni teendők. Anyukámnak kiestek az első fogai, majdnem 1 évig nem is pótoltatta, mégis megjelentem vele akárhol, igaz ő szégyellte a kinézetét, pénze meg nem volt az egész fogsort pótoltatni, mert a többi foga is elromlott 4 terhesség alatt... Ha semmilyen segítséget,tanácsot nem fogad el anyukád, akkor nincs mit tenni, valószínűleg szeret mártírkodni, habár nem ismerem, de ha folyton panaszkodik, de nem cselekszik hogy a helyzete,kinézete változzon, akkor felesleges energia. Tudod csak azon lehet segíteni aki akarja a változást. Valószínűleg csak te látod lepukkantnak, ha a nevelőapád még kívánja, akkor baj nincs szerintem a kinézetével.... Amúgy meg kicsit furcsa hogy ennyire fontos neked hogy édesanyád csinos legyen, ennyire fontos hogy ki, mit szól a külsőségekre? Sokat elárul a te értékrendedről. Csak megjegyzem hogy a stílusod elég bicskanyitogató. Egyetemista lány létedre elég butának,flegmának tűnsz.
+1 dolog: Nem akarsz gyereket? 20 évesen ezt még korai kijelentened nem gondolod? :D Vicces az ilyen elhamarkodott kijelentés.
27f diplomás
Hidd el, nekem nem lesz...
De a vőlegényemnek van egy lánya, szóval teljesen nem leszünk gyerek nélkül.
Örökbefogadni pedig nem akarok, annyira nem rajongok a gyerekekért, meg volt időm elfogadni ezt a helyzetet. Vagyis igazából hogy őszinte legyek, akkor sem kéne gyerek nekem, ha egészségügyileg lehetséges lenne. Ki nem állhatom őket, a saját testvéreimtől a plafonon vagyok 1 órán belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!