Miért nem érdekli ennyire az egészségem?
Már pár napja minden reggel fáj a torkom, azóta már be is vagyok rekedve, de anyámat nem érdekli.
Tegnapelőtt adott egy Algopirint, azt mondta vegyem be és meggyógyulok, de nem lettem jobban tőle.
Amikor jöttünk vissza a boltból, akkor mondtam hogy vehetne Strepsils-t, mert az jó rá szerintem, erre azt mondta, hogy "nekem nincsenek millióim...".
Ma már be is vagyok rekedve, mondta, hogy vegyek be megint abból a gyógyszerból (amit a rokonától kapott), de én mondtam hogy akkor szeretném elolvasni a betegtájékoztatót, hogy tényleg jó-e rá. Azt írta lázra van... Erre ő elkezd vitatkozni, hogy igenis jó az, meg hogy én mit csináljmtam már megint magammal, hogy ne kelljen suliba menni.
Mondta, hogy nem mehetek kirándulni, mondtam hogy oké, de akkor suliba se. Erre ilyeneket kezdett el mondani, hogy én a hajléktalan szállóra fogok kerülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!