Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érdekli ennyire az...

Miért nem érdekli ennyire az egészségem?

Figyelt kérdés

Már pár napja minden reggel fáj a torkom, azóta már be is vagyok rekedve, de anyámat nem érdekli.

Tegnapelőtt adott egy Algopirint, azt mondta vegyem be és meggyógyulok, de nem lettem jobban tőle.

Amikor jöttünk vissza a boltból, akkor mondtam hogy vehetne Strepsils-t, mert az jó rá szerintem, erre azt mondta, hogy "nekem nincsenek millióim...".

Ma már be is vagyok rekedve, mondta, hogy vegyek be megint abból a gyógyszerból (amit a rokonától kapott), de én mondtam hogy akkor szeretném elolvasni a betegtájékoztatót, hogy tényleg jó-e rá. Azt írta lázra van... Erre ő elkezd vitatkozni, hogy igenis jó az, meg hogy én mit csináljmtam már megint magammal, hogy ne kelljen suliba menni.

Mondta, hogy nem mehetek kirándulni, mondtam hogy oké, de akkor suliba se. Erre ilyeneket kezdett el mondani, hogy én a hajléktalan szállóra fogok kerülni...

2017. márc. 28. 07:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
nincs pénze gyógyszere mit nem értesz ezen
2017. márc. 29. 10:29
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Igyál forro teát ,ha csak torkod fáj .mást ugysem tudsz csinálni egyszeü torokfájásra ,nincs gyogyszer és nem is kell.meg gyogyul magátol.
2017. márc. 29. 11:57
 13/14 A kérdező kommentje:
NEGRO-tól lehet hogy jobban leszek?
2017. márc. 29. 14:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem kell megijedni egy kis megfázástól, gyógyszer nélkül is ki lehet belőle lábalni. Egyébként meg tudom, milyen érzés, én majd' egy évig könyörögtem anyámnak, hogy vigyen el orvoshoz (messze volt a doki, anyám egyedül nem engedett el), mert hatalmas csomó van a mellemben és nagyon fáj.
2017. márc. 29. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!