Jogosan vagyok mérges ha anyám azt mondta hogy nem megy el a szülőértekezletre mert nem érdekli milyen jegyeim vannak?
Ez nem jogosultság függő.
Sosincs okod mérgesnek lenni.
Nem. Megnézi e-naplót ha akarja. Emiatt órákat elkúrni életéből értelmetlen.
Minden szülő értekezleten a gyerekekről beszélnek, és mindig mennek a tanárok is, de attól még az egész úgy hülyeség, ahogy van.
Egyébként a jegyeket meg lehet nézni az e naplóban, felesleges órákat tölteni a szülőin!
Biztosan van ennek valami előzménye.
Ezer oka lehet, hogy nem megy el
- tudja a jegyeidet
- pont a jegyek miatt veszekedtetek, nincs kedve még ott is hallgatni, hogy miért nem tanulsz
- ha nincs veled gond, akkor úgy sem rólad fognak ott beszélni
- volt már ezer szülőin és tudja, hogy semmi értelme
- nem ér rá
Én is azt mondom, hogy szinte fölösleges a szülői. Én mindig megyek, meg nyilván jó pont, hogy a szülő megjelenik. Viszont többnyire tényleg arról szól, hogy mik lesznek a tanévben(honlapon rajta van), mit kell fizetni és mennyit, mennyi legyen az osztálypénz, stb...
Érdemben semmi extra, és a gyerekekről semmit nem mondanak. Arra ott a fogadóóra.
Mellesleg az egyik előttem szóló is már említette, hogy úgyis mindig mindent a pénzesek döntenek el.Nálunk is ez van.
Azért az meredek hogy nem érdekli.Biztos így mondta?
Gondolom tud róluk,meg úgy általában vágja hogy mi történik a suliban.
De ha teljesen nem érdekled,akkor ott nagy baj van!
Apum jó, ha egyszer volt szülőin ! Anyum pedig igyekezett megjelenni az esetek többségében. Fogadóórán szinte soha.
Hogyne esne ez rosszul a gyereknek. Főleg, hogy az osztályfőnök közli az órán,mindenki előtt, hogy kinek a szülője nem jelent meg és hogy ez elég sajnálatos, stb. Azért, ha gyerekem van, igenis foglalkoznom kell vele és minden érdekeljen , ami vele kapcsolatos, azért van,azért az enyém ! Felelősség !
Az osztálypénztárt anyum fizette saját pénzből, apám egy fillért nem adott bele, mert sokallta az összeget...Tudok én rákontrázni a sztorira !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!