Neked is mérges az anyád, ha veszel drágább fogkrémet? 17/F
Nekem nem mérges,bár én zsebpénzből veszem,ő nem venné meg nekem!Én 3 hónapja tértem át jó fogkrémre elektromos fogkefével együtt,ami azért nem olcsó mulatság;viszont konkrétan megváltoztatta az életem,annyit javított a fogaimon,anyukám is mindig dicséri,szóval az én esetemben látja az eredményét! :)
16/L
Nem sajnálja. Én elmexet használok de hónapokig elég egy tubus mert olyan kevés kell belőle. De ha van pénze és sajnálja töled akkor ott gond van.
Ha pedig nincsen akkor érthető miért mérges.
Nem szoktuk a legdrágábbat sem megvenni, de nem is a legolcsóbbat. De nem mérges miatta, hiszen csak a fogainkról van szó...
Vannak dolgok, amiktől nem kell annyira sajnálni a pénzt, nem azokon kell spórolni, persze túlzásokban sem kell esni :)
Csak legyen egy elfogadható minőség, és nem csak fogkrémre vonatkozóan.
Tehát az arany középút híve vagyok :D
Ha én veszem meg, akkor mindig próbálok ennek megfelelően, illetve valami elismertebbet.
De mint sok minden: anyagi helyzet kérdése is, amit persze nem tudhatok, de nem is tartozik rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!