Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Neked is mérges az anyád, ha...

Neked is mérges az anyád, ha veszel drágább fogkrémet? 17/F

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 13:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

én nem veszek, ismerem a hatóanyagokat,nem jobb.

Anyám sztem nem ezért akadna ki rám

2016. jún. 19. 14:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém észre se venné.
2016. jún. 19. 14:34
 13/18 anonim ***** válasza:
MI akar lenni az a "zöld csík"?
2016. jún. 19. 14:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Én nem drágábbat veszek, csak másmilyet. Nem bírom a mentolt, így citromos fogkrémet veszek magamnak külön, a saját fizetésemből. Csakhogy elég hamar elfogy... Mivel nem csak én használom :) nem is tudom minek veszem magamnak... Ja igen, mert nekik tökmindegy mi van kirakva, elhasználják, az meg, hogy nekem melyik jó, az teljesen mindegy.

Szóval nem zavarja őket ha fogkrémet veszek, sőt, el is használják :)

2016. jún. 19. 15:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Még nem történt ilyen, de ezen most jót mosolyogtam.:)
2016. jún. 19. 16:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, de nem csak fogkrém miatt, hanem bármi, ami kicsit drágább...

18/L

2016. jún. 19. 17:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem, nálunk anyu veszi a fogkrémet. Az "új" családomban pedig én (= anyu)
2016. jún. 19. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt így konkrétan mérges sosem, bár nem is nagyon ismeri a fogkrémeket és az árfolyamukat. Ők apámmal nem mosnak fogat. Kiskoromban megvette a legolcsóbbat a boltból, később ha elfogyott, adott pénzt hogy vegyek magamnak és akkor vettem olyat, ami szerintem jó, nem túl drága de azért minőségibb. Azért szólt régebben, ha új fogkefét vettem, hogy már megint új, miért nem jó a régi, hiába magyaráztam, hogy a fogkefe szavatossága nem az, amikor már hullanak belőle a sörték. De egy idő után már ebbe sem szólt bele. Mióta elköltöztem, azt se tudja hogy mit használok, nem is érdekli.
2016. jún. 19. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!