Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan vagyok mérges ha...

Jogosan vagyok mérges ha anyám azt mondta hogy nem megy el a szülőértekezletre mert nem érdekli milyen jegyeim vannak?

Figyelt kérdés
2016. okt. 26. 14:22
1 2
 11/16 anonim válasza:
51%
#10 nekem sosem esett rosszul, ha nem akart elmenni anyu. Én is nagyon jól tudtam, hogy semmi értelme. Ha érdekli, hogy hogy tanulok, megkérdi. De azért ott ülni, hogy azt hallgassa, hogy milyen jó ötlet lenne a szalagavatón bőrmellényben megjelenni, vagy hogy lesz osztályfotózás, hát... ha értelmetlenül akarja valaki eltölteni az idejét, például verheti a fejét a falba is. Az annyiban jobb, hogy legalább abba lehet hagyni és nem néz rád a többi ember furcsán, hogy miért hagytad abba.
2016. okt. 30. 07:21
 12/16 A Tengerész ***** válasza:
0%
Erre a kérdésre felelősen nem lehet válaszolni. Ismerni kellene a körülményeket. Pl hogy azért nem megy el, mert fél, hogy szégyenbe marad a többiek előtt hogy megtudják milyen rosszak, vagy azért mert nem akarja, hogy hencegésnek tűnjön milyen jók. Az is kérdés, hogy csak a jegyeid nem érdeklik, vagy általábavéve te se nagyon érdekled. Egyet megtehetsz, azt mondod neki, hogy "Nézd, ha téged ennyire nem érdekel hogy milyenek a jegyeim, akkor én fogok helyetted elmenni a szülőire és ha megkérdik miért én jöttem, elmondom, hogy ezért.".
2016. nov. 1. 09:19
 13/16 anonim ***** válasza:
A szülői értekezleten nem is jegyekről van szó! Arra a fogadó órák vannak. A szülői értekezleteken az osztállyal kapcsolatos dolgokról van szó. És borzasztóan hosszúak, és unalmasak.
2016. nov. 1. 11:01
 14/16 anonim ***** válasza:
10%

Személyiségi jogok miatt konkrét gyerekről, jegyekről tilos a szülőin beszélni. Csak általánosságban jegyátlagokról, többeket érintő problémákról stb. A szülői az osztályprogramokról szól. És többnyire úgysincs érdemi beleszólás.

A fogadó óra az,amin a te jegyeid a téma.

2016. nov. 2. 07:29
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Először légyszíves mondd el az előzményeket. Lehet, hogy azért nem érdekli mrt tudja, hogy jó tanuló vagy. Vagy éppen azért mert tudja milyen tantárgyak mennek és melyikek nem.
2016. nov. 2. 12:14
 16/16 anonim válasza:
22%
Szia! Ne izgulj miatta. Ezer oka lehet: rossz tapasztalatai vannak, rossz kedve van- vagy éppen elfoglalt, vagy egyszerűen nem foglalkozik eleget a gyerekével. Bármi lehet. Nyugodtan, lehetsz mérges, de ez nem jogosít fel arra,hogy beszólj neki/ vagy számon kérd őt. Az az ő élete. Ez meg a tiéd. Olyan a szülőd, amilyen, úgysem tudod őt megváltoztatni. Senkinek nem tökéletesek.
2016. nov. 2. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!