Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érdekli ennyire az...

Miért nem érdekli ennyire az egészségem?

Figyelt kérdés

Már pár napja minden reggel fáj a torkom, azóta már be is vagyok rekedve, de anyámat nem érdekli.

Tegnapelőtt adott egy Algopirint, azt mondta vegyem be és meggyógyulok, de nem lettem jobban tőle.

Amikor jöttünk vissza a boltból, akkor mondtam hogy vehetne Strepsils-t, mert az jó rá szerintem, erre azt mondta, hogy "nekem nincsenek millióim...".

Ma már be is vagyok rekedve, mondta, hogy vegyek be megint abból a gyógyszerból (amit a rokonától kapott), de én mondtam hogy akkor szeretném elolvasni a betegtájékoztatót, hogy tényleg jó-e rá. Azt írta lázra van... Erre ő elkezd vitatkozni, hogy igenis jó az, meg hogy én mit csináljmtam már megint magammal, hogy ne kelljen suliba menni.

Mondta, hogy nem mehetek kirándulni, mondtam hogy oké, de akkor suliba se. Erre ilyeneket kezdett el mondani, hogy én a hajléktalan szállóra fogok kerülni...

2017. márc. 28. 07:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Igyál mézes teát. A rekedtség és egy kis torokfájás nem betegség. Felesleges rá szedni gyógyszereket.
2017. márc. 28. 07:44
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

egy kis rekedtséggel még nem kell otthon ülni.

Ha meg annyira szarul vagy akkor menj el az orvoshoz.

2017. márc. 28. 08:09
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
És egyedül nem tudsz elmenni az orvosodhoz, hogy ránézzen a torkodra? Ez esetben sajnállak, de komolyan.
2017. márc. 28. 11:03
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
mért kel minden kölyöknek játszani a hipohondert
2017. márc. 28. 11:36
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

Ha "csak" a torkod fáj és nem köhögsz fel váladékot, akkor nincs gáz. Minél melegebb teát igyál és ha lehet, egyél pár kanál mézet. Vagy kipróbálhatod a sós vizes gargarizálást, piszok rossz érzés de használ.

Viszont ha köhögsz is, vagy erőteljesebb mozgás után fáj az oldalad, menj el dokihoz.

2017. márc. 28. 12:46
 6/14 A kérdező kommentje:
Azzal van a baj, hogy leszarja, nem azzal hogy olyan komoly betegség. A címben sem azt írtam, hogy halálos beteg vagyok, de mindegy...
2017. márc. 28. 13:38
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Hány éves vagy? Őszintén egy nagyobb gyerekért nem igazán kell aggódni egy kis megfázásért. Igyál mézes teát és pihenj.
2017. márc. 28. 13:43
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
Vegyél a szádba 1 kanál étolajat. Ezzel öblítsd át a szád legalább fél percig, de nehogy lenyeld! Köpd ki! Valószínűleg fehér és habos lesz. Ne ijedj meg, ez normális. Utána moss fogat, lehetőleg a nyelveden is húzd át a fogkefét párszor. Ezt ismételd meg naponta, míg el nem múlik a reggeli torokfájás. Kezdődő torokfájásra ez nekem mindig bevált. Ha nem javul a helyzet, orvoshoz kell menni, de az antibiotikum sem olcsóbb, mint a Strepsils. Mielőbbi gyógyulást!
2017. márc. 28. 14:47
 9/14 anonim ***** válasza:
31%
Talán már elég nagy vagy hozzá, hogy egy torokfájással elmehess iskolába. Anyukád se marad ilyesmivel otthon, és biztosan azt veszi be, amit neked is ajánlott.
2017. márc. 28. 19:55
 10/14 A kérdező kommentje:
Lázcsillapító nem torokfájásra van...
2017. márc. 28. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!