Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nemt tudom elviselni anyu...

Nemt tudom elviselni anyu pasiját, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a problémám, hogy Anyukám pasija teljesen megkeseríti az életemet mióta itt lakik. Állandóan hangos dolgokat csinál, pl. délután 2 körül érek haza suliból és egész délután hangosan hallgat zenét, ha szólok neki akkor mondja hogy jó, lehalkítja, de semmit nem csinál, hanem elvonul. Eddig az erkélyen cigizett, de mostanában bejön a konyhába cigizni és az egész lakás bűzlik a cigiszagtól. Mondtam, hogy én ott enni szeretnék és nagyon büdös van, erre is mindig mondja, hogy jó, kimegy, de mikor bemegyek a szobámba, ugyanúgy rágyújt. Most 2-3-szor előfordult hogy mikor anyu nem volt itthon, áthívta a haverjait és bömböltették a zenét órákon át, meg telecigizték a lakást. Minden mocsokban úszik (kajamaradék itt-ott, szétdobált cuccok stb.) amiért anyu engem cseszeget, pedig nem is az én cuccaim. Semmi nem érdekli, amit mondok, teljesen levegőnek néz. Nem bunkózik, de olyan, mintha lesz.rna mindenkit vagy be lenne szívva állandóan. Nem bírok vele együtt lakni de apukámhoz nem költözhetek, mert külföldön dolgozik. Mit tehetnék? Légyszí adjatok tanácsokat.
2017. márc. 26. 12:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sajnos sok ilyen eset van,amikor a szülőnek az aktuális pár fontosabb lesz, mint a saját gyereke.

Nem igazán tudsz mit csinálni sajnos.Az a baj,hogyha ilyenre képes,akkor szakíthat is a pasival, a következő mellett is ugyanúgy nem fog figyelembe venni.

Én csak erőltetném ezt,hogy apukádhoz kerülj át.Elég nagy pofon lenne anyukádnak, hátha észhez térne.

Nem mondom,hogy ne legyen kapcsolata meg ne legyen szerelmes, de ha egyszer van egy gyereke, akkor igenis álljon ki mellette és ne hagyja,hogy bármilyen negatív dologban része legyen a gyereknek a párja miatt.

A lakásban cigizés meg hangoskodás miatt igenis le kéne csesznie és melletted kiállnia.

2017. márc. 27. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!