Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet elviselni a szuloket?

Hogy lehet elviselni a szuloket?

Figyelt kérdés
Nem mondhatok semmit, nem csinalhatok semmit, mivel mindenert leszidnak. Megnezek valamit, hogy milyen ital az, jaj ne forgasd, ne razd, ne ez ne az! Leul az ember beszelgetno veluk es 10 perc mulva mar valamiert belekotnek a masikba...
2016. szept. 10. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
16%
A legtöbb szülő ilyen.
2016. szept. 10. 15:34
 2/2 anonim ***** válasza:
34%
Velem is ilyenek voltak néha, amikor idegesek voltak. Lehet, hogy csak feszültség van, például valaki bekavart, amiről te nem is tudsz, például a munkahelyen vagy a családdal van baj (rokonokkal), amit egy gyereknek nem szívesen mondanak el. Ha alkoholt fogyasztanak, az is válasz lehet a kérdésre. De mindenesetre, én azt javasolnám neked, hogy kezeld helyén a dolgokat, lény türelmes és majd kérdezd meg tőlük szépen, higgadtan, hogy anyu, apu.. miért vagytok ilyenek? én szeretlek titeket, de néha úgy érzem, bántotok ezzel és azzal. És minden rendben lesz szerintem. Biztos megoldjátok valahogy, de ne vedd fel annyira.
2016. szept. 10. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!