Mit tegyek, ha az anyámmal nem tudjuk elviselni egymást?
Nyerd meg a lotto ötöst sürgösen! (Tudod ennyiböl ennél okosabbat nem lehet mondani.)
2016. máj. 21. 15:40
2/10 A kérdező kommentje:
3/10 A kérdező kommentje:
Nem megváltó tippeket szeretnek,csak valami olyat,ami hátha segítene/másnak bevált.
Ne tartsátok a kapcsolatot. Most komolyan, mit vársz, végy 3 varangyepét, holdtöltekor aprítsd fel és keverd az anyád arckrémjébe, és onnantól majd jól bánik veled?
2016. máj. 21. 17:05
5/10 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam,hogy vannak itt olyan emberek,akik már találkoztak az életükben hasonlóval. Fentebb is irtam,hogy nem kell nekem semmi világmegváltó dolog,csak valami egyszerű,ha van.
Normális tanácshoz azért szerintem több infó kellene...
Mert akár lehetsz egy tizenéves tini, akinek nem tetszik az otthoni rendszer és ez lehet a vita forrása pl.
2016. máj. 21. 17:38
Nem írod a körülményeidet, így tanácsot sem tudunk adni. Hány éves vagy, tanulsz még vagy dolgozol? Lehetőség-e az elköltözés kollégiumba, albérletbe, rokonhoz? Van-e külön jövedelmed? Ha nem tudsz külön menni, kénytelen vagy anyáddal maradni és elviselni. Csöndben, főleg ha ő tart el!
2016. máj. 21. 17:45
Jó lenne többet tudni, ha még iskolába jársz semmit nem tehetsz amíg az édesanyád a gyámod, esetleg ha már nagykorú vagy suli után vagy érettségi szakma időben, elkezdhetsz munkát keresni, én így tettem, kerestem munkát, vártam a fizetést, néztem albérletet és elköltöztem, azóta a magam ura vagyok :)
2016. máj. 21. 23:09
9/10 anonim válasza:
Ugyan ebben a cipőben vagyok én is.
Anyám egy kriminális eset...Soha nem jöttünk ki jól egymással. De nem csak engem "szadizott" hanem Aput is sokat csesztette...igazából erre még én sem találtam meg a megoldást. Ha látom hogy hülye, akkor inkább hozzá sem szólok. Nagy ritkán vannak jó napjai, akkor úgymond elvagyunk, de ez egy évben ha max 10 nap összesen...Sokszor már a páromat is idegesíti, hogy hogy viselkedik anyám, vagy a kis harcunk de ez van. Én sem tudok még sajnos elmenni itthonról, nem rég végeztem az egyetemen, fél éve csak 4 órás munkahelyem van; meg van kötve a kezem és el kell viselnem...
Ha látod hogy "olyan" napja van, kerüld el, ne szólj hozzá. Sajnos mást nem tudok tanácsolni. De ha gondolod írj privit bővebben :)
N25
2016. máj. 22. 00:22
10/10 A kérdező kommentje:
Iskolába járok még,17 éves vagyok #8-9 köszönöm a normálisabb válaszokat! Megpróbálom elkerülni vele a vitat meg a rossz napjait.
Kapcsolódó kérdések: