Nem bírom elviselni az apámat?
Szétment a családunk, előtte se tartottunk nagyon össze sajnos. Anyám úgy döntött, hogy elhagy minket, mi is így tartottuk megfelelőnek Apámmal együtt, bátyám eddig se volt közösségi ember, mindig begubózódva ott ült a gép előtt, azzal a különbséggel most, hogy 2 napot itt, többit anyámnál tölti. Apám kibírhatatlanná vált. Buzdítottam, hogy menjen társat keresni, volt már egy negyedéves kapcsolata, randizgat, azzal jól elvan.
Közöttünk viszont folyamatosan romlik a kapcsolat. Én annak a híve vagyok, hogy mindent megbeszélünk, és ott vagyunk egymásnak. Nem érdeklődik irántam, mi van velem, majd a legfontosabb dolog az életében, a k... takarítás. Random nekiáll takarítani és rám haragszik amiért nem mostam fel a láthatatlan koszt. Kb a padlóról lehetne enni. Tegnap is húzta a száját, hogy nem mostam, de majd összeomlottam a mensturációs görcseimtől, közben az időjárást szidta...
Ma beront a szobámba, leteszi a megszáradt ruháimat, és mondtam neki, hogy várok egy postát, erre becsapja az ajtót. Utánakiabálok h mi a baja, erra azt mondja, hogy hagyjam békén. Néha olyan boldog, mosolyog és ölel engem h mennyire szeret és büszke rám.
Egyetemen most végzek, 4-5 jegyeim vannak, megyek továbbtanulni. Igazán semmi oka nem lenne. Ha elmegyek valakihez aludni, utána szomorkodik, hogy ő mennyire egyedül volt itthon...
A takarításán nem tudok túllépni. Az lenne a dolgom, most h államvizsgázni fogok, hogy reggel felkelek és takarítok és minden tip-top mire hazaér. Ajánlottam már neki könyveket, ilyen érézkenyítés céljából, de semmi, max 2 napig minden oké, utána vissza. Nem bírom már, hogy beszól nekem, hogy nem porszívóztam ki minden cm2 résszívóval. Minden szombaton nagytakarítás van, azaz közösen 3 óra alatt megvagyunk.
Ha elköltöznék (nem tudom mégis miből, de tegyük fel), magam is egyedül lennék, mert párom most nincs, és ő is, azt nem bírná elviselni..
Sokszor odajön hozzám megbeszélni a magánéletét és ilyenkor órákig el tudunk dumálni az emberi kapcsolatokról...
Mit tehetnék még?
Részemről semmi baj nincs, hogy megbeszéli velem a párkapcsolatait, sőt, örülök, hogy hozzám fordul. De amíg ban voltak anyámmal, akkor is ez a takarítás mániája volt és összeveszett mindenkivel. Én speciel megmozdulni nem tudok most a fájdalomtól, de ő ezt kifogásként értelmezi és becsapja az ajtóm.
Nem bírja ki azt sem, ha kb 2 napra elmegyek barátnömhőz.
Úristen! Dettó ez van velem is :( csak én gimis vagyok és érettségizem, meg suliba járok és nincs testvérem.
Még nem sikerült megoldást találnom a problémára, amit az is súlyosbít, hogy elég megszállott kutya és más állat-bolond vagyok. Ha ez nem lenne /ami elképzelhetetlen, mert a személyiségem 60%-át adja/ már mennék is a koleszba.
Sok végigbeszélgetett este után viszont kicsit enyhült a helyzet és az lett a kompromisszum, h mindenki saját maga után takarít és nem tesszük tönkre a másik munkáját.
Üdv!
Abba is gondolj bele, hogy egy válás nagyon megtudja viselni az embert! A hangulatingadozások is a válás miatt vannak. Kell egy kis idő apukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!