Mit tegyek anyámmal, aki nem bírja elviselni a könyveket?
Figyelt kérdés
Sokat tanulok, sokat kell olvasnom, de anyám nem érti, hogy miért nem könyvtározok, miért vásárolok antikváriumokból, vagy boltokból, ha büdösek a könyvek (amúgy többnyire nem büdösek, már csak bebeszéli), én pedig imádom, egyenesen könyvmoly vagyok, ami a szakirodalmat illeti, orvostudomány, bölcsészet, stbstb. Olyan szinten van anyám, hogy minden baja van, ha belép a szobámba, mert hogy úristen, mennyi könyv...el kell tüntetni ezeket, és kiakad. Gondoltam már arra is, hogy ez egy védekezési mechanizmus nála, mert műveletlen. De hogyan magyarázzam el neki?2015. szept. 1. 13:43
1/6 anonim válasza:
Jó megoldás lehet egy ebook olvasó. Ő nem látja a könyveket, neked meg lesz többezer könyved ingyen
2/6 anonim válasza:
Csináltass valahova plusz könyvespolcot.
3/6 anonim válasza:
Az e-book olvasó sincs ingyen és a rá tölthető könyvek sem. :D
Zárd be a szobád, vagy készíttess egy olyan polcot, szekrényt, amit bezárhatsz, így nem látja a könyveket.
4/6 A kérdező kommentje:
Van polcom, mondjuk nem szeretném a szobámban dugdosni a könyveimet.
2015. szept. 1. 14:06
5/6 anonim válasza:
Ne csinálj vele semmit, ez már így marad.
6/6 anonim válasza:
Nevetségesnek tartom, hogy a könyvek miatt van kiakadva,inkább örülne, hogy a gyereke nem egy analfabéta tuskó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!