Hogyan legkönnyebb feldolgozni/elviselni egy stresszes embert a környezetünkben?
Figyelt kérdés
Mindenben csak az ellenséget látja, mindenbe beleköt. Nagyon nehéz elviselni és mindig csak azok a dolgok járnak a fejemben ... Teljesen átadja azt a szomorú (nem fogalmazék máshogy) hangulatát. Valami ötlet, vagy stressz csökkentő módszer ?2015. júl. 21. 21:28
1/11 anonim válasza:
Nehéz helyzet. Ha van mód kiszakadni ebből a környezetből én mindenképp ezt próbálnám.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Sajnos nincsen, ezért keresnék valami megoldást, de eddig nem sikerült találni.
2015. júl. 21. 21:33
3/11 A kérdező kommentje:
Hiába beszélem be magamnak, hogy nem érdekel és próbálok nem rá gondolni, de valamilyen szinten zavar.
2015. júl. 21. 21:35
4/11 anonim válasza:
Feldolgozni csontozókéssel meg húsdarálóval.
5/11 anonim válasza:
Együtt érzek veled. Tudom milyen pokoli lehet. Gondolom a főnöködről/munkatársról van szó vagy valami hasonló. Én stresszes helyzetben bekapok egy cukorkát és azt szopogatom nekem az segít, talán neked is fog amíg nem tudsz valami megoldást találni.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, munkatárs. Köszönöm a választ, kirpróbálom. :)
2015. júl. 21. 21:42
7/11 anonim válasza:
Ez egy elég nehéz dolog.Ne elviselni próbáld hanem segíteni neki szebben lássa a világot. ( persze ehhez ő is kell) Jó magam is stresszes ember vagyok , és többi dolgot ne is említsem, de a párom maximálisan velem van és nagyon sokat segít. Sokat jelent nekem és használ is egyben :) A módszer ,hát...szerintem mindenikek más. Próbáljon kikapcsolódni. (olvasás, kirándulás stb. amit szeret)De szerintem amit leírtál nem csak szimplán stressztől van .
8/11 A kérdező kommentje:
Jól látod, sajnos nem csak stressztől van. Más problémák is vannak a háttérben, viszont azok nem az én problémáim, amiket nekem kéne megoldni. Azért írtam a stresszet mert azt tudja csak "rámragasztani". Illetve ezt a szomorú hangulatot, hogy mindentől elmegy a kedvem.
2015. júl. 21. 21:50
9/11 anonim válasza:
Megoldani más helyet a problémait sose jó az csak egy újabb rúgás a mélység felé. Terelgetni lehet, de ott is van egy határ.Átérzem az egészet és tudom hogy fontos lehet neked ez az ember mert különben nem keresnél megoldást. :)De nekem is vannak problémáim de a környezetem inkább kímélem ezektől, ez az amit neki még tanulni kell. Remélem sikerül megoldani és jobban lesz ,és te is kicsit megnyugodhatsz ! :)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2015. júl. 21. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!