Miért nem tudom feldolgozni és elfelejteni ezt? Hol van ingyenes pszichológus budapesten?
foglald el magad, járj el ide-oda a haverokkal, keress magadnak egy lányt és akkor eltudod felejteni
szar lehet amúgy, de hajrá
Na én meg pont nem arra sarkalnálak, amit az első írt, hogy reménykedj abban, hogy majd összejöttök. A kerületi rendelőintézetekben szokott lenni ingyen pszichológus szakrendelés is, de általában tele vannak az időpontok és azt hiszem kell háziorvosi beutaló is.
Amúgy meg tényleg kezdj el élni, járj el otthonról, csináld a barátokkal, amit szeretnél és lehet összefutsz egy másik lánnyal is.
Nem kell háziorvosi beutaló sem, de amúgy tényleg sokáig kell várni időpontra.
Nekem amúgy fél év alatt sikerült magam túltenni az első szakításon, de egyrészt ehhez a csaj is vastagon hozzájárult (ahogy viselkedett...), másrészt meg... Szóval kutyaharapást szőrivel ;)
Tisztázni kellene, és összeírni egy papírra, hogy te milyen hibákat követtél el, ami a kapcsolat olyan mértékű megromlásához vezetett, hogy vége lett. Ki kellene találni, hogy hogyan fogsz fejlődni, és ezeket a hibákat nem elkövetni.
Egy volt barátnőt nem elfelejteni kell.
Hanem tanulni a történtekből.
Nekem minden ex-barátnőm ad egy puszit, ha találkozunk, és pár percet beszélgatünk, mert minddel szépen váltunk el. És jóbarátok maradtunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!