Hiteles szakember tudna lenni a szemetekben egy pszichológus, aki dohányzik?
Szerintem JOGOS kérdés. 4-es pl. a megítélés miatt. Te rábíznád egy olyan pénzügyi befektetőre a pénzedet, aki egy 10-en éves G astrával jár? Vagy inkább bíznád egy pár éves bmw-vel rendelkező szakemberre a pénzedet? (a megítélés) Na ugye?
Kérdező, szerintem ez nem változtat a szakmai tudásán, mivel nem orvos hanem bölcsész.. Egy orvos más eset bár ez megítélés kérdése. Szerintem menj el nem ezen fog múlni a bizalmad iránta. :D
"Szerintem JOGOS kérdés. 4-es pl. a megítélés miatt. Te rábíznád egy olyan pénzügyi befektetőre a pénzedet, aki egy 10-en éves G astrával jár? Vagy inkább bíznád egy pár éves bmw-vel rendelkező szakemberre a pénzedet? (a megítélés) Na ugye?"
Ki nem állhatom a kocsijukkal menőző BMW-s bunkókat. Ami meg az astrát illeti, apámnak Ladája van, meg mellé három másik kocsija... Továbbá lehet, hogy a BMW-s otthon éhezik, hogy fizetni tudja a törlesztőrészletet...
Igen, mert nyilván fizeti a törlesztőt és nem tud enni okoska. Lehetséges, de még mindig nagyobb eséllyel van jobb helyen a pénzed, mint az astrás kollégánál. Ez a marketing egy része tulajdonképpen, meggyőzni a vevőt... A bmw-s meggyőzni a másik nem.
Igaz, hogy elvégzett egy egyetemet de, hogy várható el tőle, hogy rendbe rakja a másik életét ha a sajátját sem tudja? :D Na ugye?
A dohányzás a legerősebb ismert függőség. A heroinról könnyebb leszokni, mint a dohányzásról. Az is lehet, hogy nem akar leszokni. Továbbá miért lenne romokban az élete, csak mert dohányzik? Egyébként Zacher Gábor az egyik legismertebb toxikológus is dohányos. Eszembe nem jutna megkérdőjelezni a szakmaiságát.
Engem, egy BMW-s kihaénnem bunkó semmiről nem győz egyébként meg. Lehet, hogy az astrás sem, de a BMW-sből előbb kinézem, hogy elsikkasztja a pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!