Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kéne tennem, hogy ez...

Mit kéne tennem, hogy ez változzon?

Figyelt kérdés
Az iskolába kb nem beszélek senkivel.Nem arról van szó, hogy nem akarnék, csak nem tudok miről.Nagyon szorongó vagyok ha pl órán csoportba kell dolgozni,elgyengül a hangom (vagy nem is tudom hogy nevezik ezt).Meg amikor a tanár az órán felszólít akkor is.A szüleimnek már többször mondtam hogy vigyenek szakemberhez de azt mondták hogy ezt nekem kell megoldanom és ne mástól várjam a segítséget.Szerintetek magamtól meg tudnék változni?És mik okozhatják hogy ilyen vagyok?

2015. jan. 19. 17:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Énis ilyen voltam a suliba.Nem nagyon beszéltem senkivel sem,kizárólag 3 hozzám hasonlóan csendes és zárkózott osztálytársal.Keress Teis hozzád hasonlókat.Nem bánom hogy ilyen vagyok,nem bízom meg nagyon senkiben,csak kevés barátom van akikben maximálisan megbízom,és idegeneknek nem mutatom nagyon hogy milyen személyiség vagyok.Én ilyen vagyok...
2015. jan. 19. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!