Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem hogy ez változzon?
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy 9 hónapja vagyok együtt a barátommal 7 hónapja élünk szexuális életet rendszeresen (Hetente 5-6 alkalommal), de ez idő alatt egyszer sem volt még vele orgazmusom. Neki mindig van, nekem soha. Igazából nem ez ami zavar, hanem hogy úgy érzem nem figyel oda rám, sokszor durva velem de csak szex közben. Mindent megteszek annak érdekében hogy neki jó legyen, ami nekem kellemetlen azt is bevállalom miatta, de ez nem kölcsönös, mert ő nem viszonozza. Próbáltam már megmagyarázni neki hogy attól hogy ő elmegy, én ugyanúgy felizgulva maradok és nekem is rosszul esik ha úgy hagy, de azthiszem nem fogta fel. Nem is annyira a testi, mint a lelki része zavar ennek, mert tényleg borzasztóan rosszul tud esni hogy szex után csak úgy elalszik, vagy tv-t néz, én meg kezdjek magammal amit akarok... Mit tehetnék hogy ez változzon? Nem szeretném emiatt elhagyni, de azért aggaszt hogy vajon fogom-e élvezni vele a szexet valaha?
(Egyébként ezt a dolgot leszámítva minden jól működik köztünk...)
19/L
2011. jún. 2. 19:40
1/5 anonim válasza:
Te se szolgáld ki, amíg nem mentél el.
2011. jún. 2. 19:45
2/5 anonim válasza:
Szerintem amikor szexeltek akkor biztos azért durva mer azt hiszi hogy neked ez jó.Meg kéne vele beszélned, hogy neked ez nem esik jól. Ha meg utána elalszik az nem csak vele fordul elő. A férfiak 90%-a fáradt utána. Ha meg azt mondod, hogy csak szex közben durva, akkor nincs semmi baj a kapcsolatotokkal. :)
2011. jún. 2. 19:49
3/5 anonim válasza:
Kezdj el masztizni mellette, és csak észhez tér... :) Na jó viccet félretéve, kicsit erélyesebben próbáld elmagyarázni neki, hogy ez neked rosszul esik, és meg is értem, mert nekem is ugyanilyen volt a legutóbbi kapcsolatom. Végülis sikerült megmagyaráznom a páromnak, hogy számomra nem az orgazmus fontos, hanem az hogy kényeztessen, hogy érezzem azt, hogy érdekli én hogy érzem/éreztem magamat szeretkezés közben. Előfordult, hogy használati tárgynak éreztem magam, akit meg lehet jól "tömködni", aztán megfordul és alszik, én meg kb a sírás határán kínlódok fél éjszaka, mert képtelen vagyok este 9-kor elaludni. Erre nincs más megoldás, mint hogy addig addig mondogatod neki, akár szex után is rögtön, hogy ez neked így sz*r, amíg fel nem fogja, hogy miről beszélsz és nem csak egyik fülén be, a másikon ki...
2011. jún. 2. 19:54
4/5 anonim válasza:
Inkább szex előtt, hogy kénytelen legyen figyelni.
2011. jún. 2. 19:57
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. 19:54-es rátapintott nagyon a lényegre. Én is pont úgy érzem magam mint egy használati cikk akit jól lehet tömködni, aztán sírok fél éjjel amég ő nyugodtan alszik mellettem. Azt hittem csak én járok ebben a cipőben, de azért jó tudni h van aki teljesen átérzi és megért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!