Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet feldolgozni ha...

Hogy lehet feldolgozni ha becsapnak?

Figyelt kérdés
Sok pénzel becsaptak, 2 ember is egymás utána... Sajna bottal azt a pénzt soha többé nem fogom látni, nem tudok azóta normálisan aludni, annyira rosszul esik h akinek bizalmat adtam átejtettek a palánkon pénz miatt. Tudom h én vagyok a hibás, lehettem volna óvatosabb, de ezen már nem tudok változtatni.
2014. dec. 21. 03:16
 1/8 A kérdező kommentje:
Sajna bottal üthetem,*
2014. dec. 21. 03:17
 2/8 A kérdező kommentje:
a nyomát**
2014. dec. 21. 03:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Bármit ha nem tudsz feldolgozni nagy segítség lehet a hipnoterápia.
2014. dec. 21. 04:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Arra készülj fel hogy lesz egy azt megelőző ok is.
2014. dec. 21. 04:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Engem nem is a becsapás idegesített, hanem az utána való hitegetés, meg hülyének nézés, hogy majd megadják.

Ha kölcsön adsz, legalább tanúd legyen, ha már nem íratsz alá semmit a kölcsönkérővel.

Bár fizetési meghagyással így is lehet próbálkozni, általában szívinfarktus kerülgeti az illetőt, ha kap a bíróságról egy levelet...

2014. dec. 21. 08:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Tedd be a "Tanultam valamit"mappádba. Apám első tanítása volt az hogy"Autót,pénzt SOHA nem adunk kölcsön SENKINEK!!!" A második tanítása pedig az hogy "mindig azt nézd, hogy az emberek vajon hogyan és miként akarnak átb@$zni".
2014. dec. 21. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok a "farkas", aki munka nélkül akar sok pénzhez jutni,illegálisan! Nem Te vagy a hibás! Gondolj rá úgy,h ez egy tanuló pénz volt neked!
2014. dec. 21. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Kis naív! Pénzt még anyámnak sem adok kölcsön! Néha már saját magamban sem tudok megbízni! Mennyi ilyen tanító dolog lesz még az életedbe! De idővel ezeket ki fogod tudni szűrni!
2014. dec. 22. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!