Vertek már át titeket? Hogy lehet feldolgozni, tanulni belőle, túllépni stb? Folytatás lent
Az üzleti életben vertek már át, de nem a saját naivságom miatt. Nem mondhatom, hogy tanultam belőle, mert sajnos egy ilyen megvezetés benne van az üzleti világban.
Nagy vonalakban annyi, hogy rásegítettek, hogy elbukjak egy nagyobb melót, de végül mégsem jártam nagyon rosszul, mert nem sokra rá megnyeretem egy sokkal nagyobb kaliberű munkát. Az előzőből tapasztalva már tudtam milyen árajánlatot kell írni. Először dühös voltam arra az emberre aki megvezetett, még bosszút is akartam állni, vagy minimum jól odamondani neki. Aztán ahogy bejött a nagy meló, hirtelen időm sem lett dühöngeni, sőt: Az jutott eszembe, hogy habár átvert, akaratlanul olyan információkat szolgáltatott ki közben, amit kedvezően tudtam felhasználni a munka megszerzésének érdekében. Szóval már tudom, hogy ennek így kellett lennie, sosem szabad a bosszún gondolkodni, mert elveszi az energiát, eltérít attól, hogy józan ésszel gondolkodj.
Kis stilu, eloskodok pl h a kisgyerekenek kell mert nem tud enni adni neki, utana kertem vissza en voltam a gci
Javitottam vmit, koszonommel fizettek, pedig messze mentem, autoval es nem epp nagy barat...
Na ilyenek nincsenek mar, lehet most kapom a - t de pattintom az ilyeneket, ha kell hazudok is!
Pl vigyem vhova, bocs ittam....
Persze ez olyanoknak szol akik 1-2 ezerrel tartoznak, vagy ha vmi kellet sz.......rtak segiteni pedig tudtak volna.
Csak olyannak adok aki nekem is adna, v ha fel hivom hajnal 3 kor h gyere ertem mert gond van, akkor ha tud jon.
Elegem van az eloskodokbol...
Legjobb mikor neked nem adja mert nincs, de fb n meg pozol az uj cuccal....
Az előzőeket én is átéltem kisebb-nagyobb veszteségekkel.
5-nek üzenem, hogy sajnos itt kezdődik az élet, a sulis szívességekkel és azok nem viszonzásával, sajnos.
Én úgy vagyok vele, hogy az átveréseken sajnos sokáig emésztem magam és bosszút forralok, kisebbeket, amolyan szemétkedéseket és azzal a gondolattal, hogy "jössz te még az én utcámba" és bizony jönni is fog, mert én haladok az életben és előbb-utóbb ő is átéli majd azt, amit én és szüksége lenne segítségre ... lenne, de nincs.
Akármilyen nehéz is, mindig csak előre kell menni, nem pedig hordani magunkon ezeknek a csalódásoknak a nehezedő súlyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!