Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak akkor, ha nem...

Mit csináljak akkor, ha nem tudom feldolgozni, hogy nagy összeget nyertem?

Figyelt kérdés

2014. márc. 17. 18:21
1 2
 1/15 lac1434 ***** válasza:
81%
Segitek megszabadulni tőle, ha problémát jelent.
2014. márc. 17. 18:24
 2/15 anonim ***** válasza:
Intő jelek. Mindenki leszrja a szerencsejáték rt figyelmetetéseit, de kb itt kezdődnek a bajok. Amikor képzelődsz kínodban, és eljátszod hogy nyertél, meg ilyesmi. Hazudozol, mert annyira jó lenne, és annyira vágysz rá, hogy az agyad egy része, megpróbálja "eljátszani". Mentális torzulás.
2014. márc. 17. 18:25
 3/15 anonim ***** válasza:
36%

" hazudol"

Szerintem legfeljebb "hazudsz " :)

2014. márc. 17. 18:27
 4/15 A kérdező kommentje:
:D Ki mondta,hogy a szerencse zrt-nél nyertem? Egy fogadást nyertem meg.:D
2014. márc. 17. 18:32
 5/15 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire nagy összeg!? Lehet, hogy csak neked nagy...
2014. márc. 17. 18:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Csillagom, nem olyan nagy érték az a ZsüsztinBíber cd... :DD
2014. márc. 17. 18:43
 7/15 A kérdező kommentje:

Na jó elmondom,mert sokak hozzászólásán jókat nevetek.:)

Egyik nagyon jó ismerősöm igen csak tehetős. El jött hozzánk vidékre és fogadtunk egy dologban,amit most nem szeretnék leírni.:) Az volt a lényege,hogy ha én nyerek,akkor a nyereményem 350.000 forint. Ha viszont Ő nyer,akkor szinte egész hónapban nála kell,hogy kubikoljak. Nyertem. Mivel egyszerű vidéki paraszt emberke vagyok,nem nagyon volt még ennyi pénz a kezemben. Ezért kértem segítséget. De a nagy városi tuskója már egyből beírja,hogy hazudozok mert ő ugye bár látnoknak született.:) Nos ennyi a helyzet. Nem milliókat és főleg nem milliárdokat nyertem és véletlenül sem a SZERENCSEJÁTÉK ZRT-NÉL.:))

2014. márc. 17. 18:48
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha ez számodra feldolgozhatatlan trauma, akkor szabadulj meg a pénztől, például add nekem.
2014. márc. 17. 18:48
 9/15 A kérdező kommentje:
És le lehet itten szavazni engem,hogy mi ez a pénz. Nekem igen is sok,mert olyan kétkezi munkát dolgozok,amiből nem tudok ennyi pénz keresni ilyen gyorsan. Nem CD-re kell kedves válaszoló.:)
2014. márc. 17. 18:50
 10/15 anonim ***** válasza:

"" hazudol"

Szerintem legfeljebb "hazudsz " :)"

Képolvasás. Nem olvasod el rendesen a szavakat, csak ránézel, és az agyad társítja egy általad használt szóhoz. Nézz magadba.:)

2014. márc. 17. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!