Hogyan lehet feldolgozni azt, ha valaki nagyon durván elszúrt 4-5-6 évet az életéből?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 08:38
1/11 anonim válasza:
Gyorsan! Ha ezen rágódsz, akkor további napokat, heteket, hónapokat, éveket szúrsz el az életedből.
Kezdj el gyorsan úgy élni, ahogy kellett volna és tanulj a hibákból.
2/11 anonim válasza:
Minél gyorsabban, különben azt veszed észre, hogy nem 4-5-6, hanem 7-8-9 év lesz belőle...
3/11 anonim válasza:
Mondjuk odaállsz a tükör elé és közlöd: No ezt jol elb--tad b+. ÉS!!! ezzel be is fejezed a "feldolgozást".
4/11 anonim válasza:
A hibákból való tanulás és tapasztalat, elég jó alap arra, hogy a hátrányból előnyt kovácsolj:)
5/11 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy "durván elszúrt 4-5-6 évet az életéből". Akár mit csinálsz az mind tapasztalat. Ha mást nem azt megtanultad belőle, hogy így nem akarsz élni.
Kezd el az életed úgy élni ahogy szeretnéd és ennyi. Nem kell a múlton rágódni, mert nem érdemes.
6/11 A kérdező kommentje:
Ebben az is benne van, hogy nagyon szégyelli magát 20-30 ember előtt, hogy mit gondolnak róla. Ezt nem tudja feldolgozni.
2014. jan. 14. 09:34
7/11 anonim válasza:
Hát üdvözlet a klubban. Én pontosan 5 évet szúrtam el az életemből a rossz gondolkodásommal és a rossz döntéseimmel. nem valami nagy élmény, hogy ennyi minden kimaradt az életemből a saját hibámból, de már felébredtem, hogy én tehetek róla és csakis a saját hülyeségem áldozata vagyok, nem másoké. Igyekszem nem elkövetni újra ugyanazokat a hibákat. Amúgy ott rontottam el, hogy megbíztam olyan emberekben, akikben nem kéne, hogy elszúrtam a sulit többszörösen is, meg halogattam és nem cselekedtem időben. Nem kerestem barátokat sem, így sokáig voltam magányos, ami enyhén szólva kikészített és kicsit depressziós lettem. De már mindent helyrehoztam, vagyis folyamatban van.
8/11 anonim válasza:
nehezen, nem megy 1ik percről a 2ikra.
9/11 anonim válasza:
Én kb. tíz évet szúrtam el szégyenletesen. Sosem fogom teljesen túltenni magam rajta, hiszen az emlékeimben megmarad, az ellen nem sokat tudok tenni.
10/11 anonim válasza:
Nem írod meg pontosan mire gondolsz, de életvitelre és nőkre gondolok. Nekem jegyben járás és közös lakás vált semmivé egy nap alatt (megcsalt a büdös r*banc). Utána egy hatalmas üresség volt bennem, de nem a nő hiánya miatt, csak Vele együtt eltűnt az addigi életem és nem pótolta egy darabig semmi. Aztán elkezdtem dolgozni külföldön, tönkretettem a szemét pi.c.sa életét és egy drogos roncs lett belőle, közben én boldogan vigadok és nősülök szeptemberben. Van mindenre válasz. Keresd a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!