Nem bírom elviselni az anyámat, mit tegyek?
Amikor a szüleim elváltak apukámra haragudtam de aztán rájöttem hogy nem miatta volt. Mindig rengeteget veszekedtek. Most így 10 év múlva már tisztán látok, az anyám provokálta, követte ordibálva, nem hagyta aludni stb. Amikor elköltöztünk én nagyon depressziós voltam, mert hiányzott a régi életem. Az új iskolámban rögtön osztályelső lettem.
Anyám kb egy évvel ezelőtt teljesen bekattant, elkezdte mondani hogy milyen rossz tanuló vagyok, k**** vagyok, szófogadatlan vagyok.
Mindig segítek neki rögtön, ha megkér, és egy konzervatív, kedves lány vagyok mindenki szerint. Ha az asztalon hagyok egy poharat elkezd ordibálni, és nem nyugszik órákig. Ilyenkor minden lusta görénynek elhord, meg hogy mennyire utál. Mindig szid mindenkinek, kitalál dolgokat és nevet rajtam a barátnőivel. Nagyon elegem van!
Irányítani akar, eltiltott a szeretett nagymamáméktól, ha felveszem a telefont nagyon elkezd hisztizni. Minden héten elmondja hogy bárcsak ne szült volna meg és költözzek apámhoz. Beszélgetni sem lehet vele, ha megkérem hogy segítsen akkor a válasza "le******, oldd meg" vagy csak meghúzza a vállát. Rögtön felhúzza magát, kombinál.
Azt még csak nem is mondtam hogy alig enged el valahova.
Apámhoz azért nem költözhetek mert új családja van.
Azt kihagytam hogy mindig a származásomra tesz megjegyzéseket, mert a vérvonalam egy évszázadokkal ezelőtti arisztokrata családtól indult, és a még élő tagok, hogy is mondjam, olyan uralkodó típusúak. Anyám viszont csak jó helyre házasodott, ezért soha nem is dolgozott.
A másik dolog pedig hogy anyát az apja elhagyta kiskorában, és nélküle és nagyszülők nélkül nőtt fel. Szerintem ez egy tudatalatti pszichés dolog, mert engem is el akart választani az apámtól és a nagyszüleimtől.
Sajnos nagyon gusztustalanul viselkedik a barátnője, és apumat ellenem hangolta. Ezért semmiképp sem tudnék odamenni.
14 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!