Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nemt tudom elviselni anyu...

Nemt tudom elviselni anyu pasiját, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a problémám, hogy Anyukám pasija teljesen megkeseríti az életemet mióta itt lakik. Állandóan hangos dolgokat csinál, pl. délután 2 körül érek haza suliból és egész délután hangosan hallgat zenét, ha szólok neki akkor mondja hogy jó, lehalkítja, de semmit nem csinál, hanem elvonul. Eddig az erkélyen cigizett, de mostanában bejön a konyhába cigizni és az egész lakás bűzlik a cigiszagtól. Mondtam, hogy én ott enni szeretnék és nagyon büdös van, erre is mindig mondja, hogy jó, kimegy, de mikor bemegyek a szobámba, ugyanúgy rágyújt. Most 2-3-szor előfordult hogy mikor anyu nem volt itthon, áthívta a haverjait és bömböltették a zenét órákon át, meg telecigizték a lakást. Minden mocsokban úszik (kajamaradék itt-ott, szétdobált cuccok stb.) amiért anyu engem cseszeget, pedig nem is az én cuccaim. Semmi nem érdekli, amit mondok, teljesen levegőnek néz. Nem bunkózik, de olyan, mintha lesz.rna mindenkit vagy be lenne szívva állandóan. Nem bírok vele együtt lakni de apukámhoz nem költözhetek, mert külföldön dolgozik. Mit tehetnék? Légyszí adjatok tanácsokat.
2017. márc. 26. 12:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

Anyukádnak mondtad?

Ha őt nem érdekli, nem lesz változás.

2017. márc. 26. 12:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Mondtam, de ő is kezd kifordulni magából, régen ilyenek zavarták, de most nem tesz semmit, mert "szerelmes".
2017. márc. 26. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Apukaddal kell beszelned pedig. Ezt mind mondd el neki. Lehet sokkal jobb eleted lenne vele.
2017. márc. 26. 13:36
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
semmit,szerelmes anyukákkal nem lehet mit kezdeni de ez csak rosszabb lesz, esetleg ha elmúlik a szerelem lesz majd másik csak valószínűleg az sem lesz jobb
2017. márc. 26. 13:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Vedd fel videora es mond neki h felteszed a feszre

:-D

Megosztod nala is ...

Szerintem hamar abba fogja hagyni :-)

Nalam bevalt ez !

2017. márc. 26. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem is mond el apukádnak hátha ő tudni hatni a szerelmes anyukádra. Ha zavar a zene dugd el a hangfaljait, ha zavar a cigifüst nyisd ki az ablakokat, de amugy hatásos változást csak anyukád érhet el😅😕
2017. márc. 26. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
Durva lesz amit mondok. Anyád jelenleg a 20 centi húsdarabot választja a lánya helyett. Jó ötlet ha felveszed a nevelőapud mocskát. Anyuddal beszélj, hogy ezt nem bírod ezért annak ellenére hogy szereted őt inkább apudhoz költöznél. De csak addig míg a nevelőapád nálatok lakik.
2017. márc. 26. 16:02
 8/11 anonim válasza:
Anyud hol van ilyenkor? A pasija nem dolgozik?
2017. márc. 26. 17:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Anyu olyankor dolgozik, a pasija meg csak este dolgozik, mert zenél. Szóval olyan nem nagyon van, hogy ketten lennénk anyuval, mert mire a pasija elmegy és tudnánk beszélgetni, én már alszom. Délután meg mindig vele kell lennem, ha csak nem megy valahova. Anyunál erre kitértem, de furán nézett és azt mondta, szóljak a pasijának, ha zavarnak ezek, de ő szerintem nem szólna neki. Apukámmal nem sokat beszélek, de mikor említettem neki, hogy nem nagyon tetszik ez a helyzet, akkor is csak hümmögött. Volt anyámnak rendesebb pasija is, aki nem lakott velünk, de ez a mostani elég fiatal is és magának való és semmi közös témánk nincs, ráadásul röhög rajtam, mert nem cigizek/iszom/bulizok.
2017. márc. 26. 19:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Anyiukád sajnos elég gázosan viselkedik, de ezzel nem tudsz mit csinálni, ha nem ért a szóból.

(aztán majd csodálkozni fog, hogy miért csavarog a gyereke, vagy kerül rossz társaságba, mert nincs egy nyugodt otthon biztosítva neki. De remélhetőleg veled nem fog ez történni.)

Nincs egy rokon, vagy jó szomszéd, ismerős, akihez délután átmehetnél? Akinek elmondhatod ezeket a dolgokat? Talán ők helyre tennének anyudat, hogy ez nagyon nem helyes amit csinál. Nem tudom, hány éves vagy, osztályfőnök, vagy iskolapszihológus, akiben megbízol esetleg?

Minden gyereknek joga van egy nyugodt sarokhoz az otthonában, a tanuláshoz, pihenéshez ez alap.

2017. márc. 27. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!