Mit gondolnátok, ha a gyereketek alig látogatna titeket?
Szüleim 50km-re laknak,mégis kb évente 3x-4x megyünk,pedig nem vagyunk rosszba.Telefonon minden nap beszélek anyukámmal.
Férjemnek 2 felnőtt fia van.Az egyik 200 km-re lakik,tavaly nyáron költözött el,azóta 1x találkoztunk, akkor is mi utaztunk,de minden nap beszélnek telefonon és hetente minimum 1x skypolunk.A másik fia 70kmre lakik,évente 2x 3x jön,és kb 3 hetente beszélnek telefonon.
24
Nagyon önző az a szülő, aki azért szül gyereket, hogy öreg korában legyen aki pelenkázza. Ha igy gondolkodnék, mint te, én inkább felakasztanám magam szégyenemben, hogy ilyen önző vagyok. Rendben, ez igy paradox, de a lényeg az, hogy önző vagy, de nagyon. Szegény gyereked!!! Remélem, egy sincs, vagy ha van, akkor kiköpnek egyet, valahányszor az önző anyjukra gondolnak.
Kérdező, #17
"mert faluban lakom, ahol elkezdtek terjedni a pletykák, hogy biztos nem is szeret minket, meg hogy rossz gyerek, amiért nem jön haza minden hétvégén itt aludni (!), mikor még családja sincs."
Engem rohadtul nem érdekel, hogy ki mit gondol. Ezeknek a szóbeszéd-pletyi-terjesztők gyerekeit sajnálom, meg a párjukat. Ezekről szólnak az anyósviccek (porhanyós a jó anyós), meg az utálom az anyóst-topikok. Ezeknek a gyerekeknek nincs saját életük, mert anyu még abba is bele akar szólni, hogy mikor finghat az a szerencsétlen.
Csak szólok, hogy én is anya vagyok, a lányaim 26 és 21 évesek, mindkettő külön él, a fiatalabb egyetemista, a 26 éves dolgozik, mindkettőnek van barátja, de a 21 éves egyedül él a koleszban, a 26 éves a barátjával, albiban. Kb 25-30 percre vagyunk egymástól, de mégsem találkozunk hetente. Viszont telefonálunk, ha valami van. És hívnak sokszor, csak hogy mi a véleményem erről vagy arról, vagy hogyan kéne ezt vagy azt megoldani.
Én akkor kapnék frászt, ha minden héten hazajönnének ittaludni - mert az azt jelentené, hogy fizikailag vagy lelkileg baj van.
Szóval, kedves kérdező, ne az érdekeljen, hogy a falubeliek mit szólnak. Esetleg válaszolj vissza, hogy "bizony az én gyerekem sem fizikailag, sem lelkileg nem defektes, hogy felnőttként is az anyja szoknyáját rángassa állandóan".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!