Szülők, mit gondolnátok, ha a gyereketek ilyen zenéket hallgatna?
Pl.: https://www.youtube.com/watch?v=0ZE1bmcWMUY
(Tegyük fel, hogy titeket nem zavarna vele, hanem fülessel hallgatná, szóval ezt most hagyjuk)
Lenne gondotok vele egy kamasz gyerek esetén? Tennétek különbséget nem szerint, pl lánynál furább?
Miért, mit kéne szólni?
Én is hallgatok ilyent.
45N
Szeretem a metált de ezt a sikítozós hörgős műfajt olyannak tartom, mint Justin Biebert vagy One Directiont.
Azt gondolnám, hogy nincs zenei ízlése szegénykémnek, de nem szólnék bele.
Hát én ha szülô lennék,biztos nem szòlnék bele,hogy milyen zenét hallgat a gyerekem.Ez az ô dolga,teljesen normális és úgysem fogod tudni megvàltoztatni a vélemènyèt.Mindenkinek màs az ízlèse.Én is metàlos vagyok,màr elèg règóta,anyám csak annyit kér hogy ne halkgassam túl hangosan.Kb 11-12èves korom óta van ez
15/L
Nem lesz ettől sátánista, vagy bűnöző. Én is hallgattam metált, de a szövegre sose figyeltem, csak a zenére. Tehát ha a szövegben lenne olyan, az se zavarna. Amúgy még változhat az ízlése. Nálam pár év alatt lejátszódott a diszkó zene - ősmagyar zene - rock és metál - népzene teljes stílusváltás. (Vagyis ilyen sorrendben jöttek egymás után, amit egy adott időszakban hallgattam.)
Szóval nekem nem lenne vele gondom, furább lenne, ha a lányom Justin Biebert meg ilyesmiket hallgatna, de ha az tetszene neki, akkor se tudnék rajta változtatni. Valóban, lányoknál ritkább, akinek ez tetszik, de nem fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!