Szülők mit gondolnátok/tennétek, ha a gyereketek egész nap a szobájában kuksolna?
19 éves lányról van szó. Kollégista volt a fővárosban, idén érettségizett, és annyiból áll a napirendje, mióta hazaköltözött, hogy reggel megfuttatja a kutyákat, napközben néha kijön és bekap valamit, este megsétáltatja a kutyákat.
Egyébként videókat néz, olvas, meg írkál is valamit, meg interneten beszélget a barátaival, akik ugye pestiek.
Az éregttségi jól sikerült, és arra számít, felveszik majd egyetemre.
Ezek alapján ti mire gondolnátok?
LUSTA. Nekem ez jön le. Attól hogy 19 éves és nincsenek barátai akkor az a természetes, hogy semmit nem csinál???
Nyugodtan lepontozhattok engem is, de igaza van annak aki szerint a nagy unalomban segíthetne az anyjának a házimunkában. Én tuti kib*sznám a szobából, hogy takarítson, mert ő is otthon él.
Én 22 éves fiú létemre felporszívozok, rendet rakok, hogy ne anyám csinálja munka után.
Mondta bárki, hogy nem csinálja meg? A kérdést főleg arra hegyezném ki, hogy nem tölt időt se a családjával, se a barátaival (mondjuk akikkel általánosban barátkozott, azokat megkereshetné).
Nem pontozok le senkit.
7-es, nem értetted a kérdés lényegét (nem pontoztalak le)
a kérdező nem mondta, hogy nem végez házi munkát vagy hogy lusta lenne...sőt ha jól értem, jó tanuló, valószínűleg szorgalmas, vagy "pozitív rugdosással" rávehető dolgokra..
vannak barátai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!