Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők mit gondolnátok/tennéte...

Szülők mit gondolnátok/tennétek, ha a gyereketek egész nap a szobájában kuksolna?

Figyelt kérdés

19 éves lányról van szó. Kollégista volt a fővárosban, idén érettségizett, és annyiból áll a napirendje, mióta hazaköltözött, hogy reggel megfuttatja a kutyákat, napközben néha kijön és bekap valamit, este megsétáltatja a kutyákat.

Egyébként videókat néz, olvas, meg írkál is valamit, meg interneten beszélget a barátaival, akik ugye pestiek.

Az éregttségi jól sikerült, és arra számít, felveszik majd egyetemre.

Ezek alapján ti mire gondolnátok?

2015. júl. 22. 16:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Fog még életében eleget dolgzoni, ha nem teljesen ülye, úgyis bekerül felsőoktatásba, hadd pihenjen.
2015. júl. 22. 22:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Detto így vagyok vele mint a lányod. Ma például főztem vacsorát a családnak, lezuhanyoztam, mosdóba mászkáltam meg voltam kint egyszer cigizni a teraszon és ennyi. Dolgozni hétvégén szoktam, most hétvégére nincs is munkám, mert egy randi miatt nem vállaltam, végül a találkám is ugrott. Szóval most fetrengek a szőnyegen, szerelmi bánat és borzasztóan egyedül érzem magam. A legjobb szerintem, ha hagyod most egy kicsit, szerintem egy kis idő kell csak neki nyugiban, na meg lehet, hogy őt is megviseli ez a meleg, esetleg, ha van szabadidőd kínálhatnál neki közös program lehetőségeket. Na meg írtad, hogy koleszos volt... szerintem most kicsit a magányt is élvezi, hogy nem kell még 2-3 másik emberrel egy szobán osztozkodnia.:)

19L

2015. júl. 22. 22:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el.

[link]

2015. júl. 23. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Ülj le és beszélj vele,hogy azt szeretnéd több időt töltsön veletek,amíg itthon van.

Szervezzetek valami családi programot ami mindenkinek megfelel.

Az én anyukám mindig leült és beszélt velem,ha látta hogy valami nem olyan mint volt,vagy ha rossz kedvem volt,vagy bármi.

20/L

2015. júl. 24. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!