Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok, ha a komoly,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok, ha a komoly, megfontolt 30 éves ismerősötökről kiderülne hogy összejött (komoly kapcsolat céljából) egy nem egész 18 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Nem akarok beleszólni mások életébe, de engem kicsit meglepett. Eddigi barátnői mind "normál" korúak voltak, és az illető nem egy kicsapongó, szoknyavadász, bulis típus. Nem ismerem a lányt, de első hallásra ez így elég fura volt. Ti tudtok hasonló esetről? Ez még "belefér" a mai világban?

2014. okt. 19. 20:06
 1/2 RRR ***** válasza:

nekem is van ilyen ismerősöm

5 éve vannak együtt

ha ők jól érzik egymással magukat ,akkor hajrá

2014. okt. 19. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Fura, de ha nem ilyen bulis, kicsapongó, akkor gondolom, most is komolyan gondolja és vannak érzelmei is a lány felé.

Szóval az ő dolguk. Én inkább attól félnék, hogy a lány csak szórakozni akar vele, aztán majd rájön, hogy inkább fiatalabb pasi kéne neki. Láttam már ilyet. A csaj élvezte, hogy ő még iskolás, de a barátja már felnőtt, mindent meg tud neki adni, utazgatni vitte, nála lakhatott. Aztán persze vissza húzott a szíve az egyetemi csoporttársakhoz. Hát eléggé tönkre ment utána a pasi :(

2014. okt. 19. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!