Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, ti csalódottak lennétek, ha a gyereketek bemutatná a párját és csúnya lenne? Nem gondolnátok azt, hogy "jobbat érdemelne"?
Mit értünk csúnya alatt?
Ezt fontos lenne tisztázni. Amúgy engem leginkább az igénytelenség zavarna. Tehát a gondozatlanság, mosdatlanság, kezeletlen bőrbetegségek vagy ilyesmik.
A párom anyukája évekkel később elárulta a páromnak, hogy mikor először meglátott engem, akkor kicsit megijedt. Sokkal jobb lányt képzelt mellé, mint amilyen én vagyok.
Soha nem szólt ezért, de kicsit éreztem az ellenszenvét. És ez rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra. Ő is elfogadott már és próbál nyitni, de én képtelen vagyok oldott lenni náluk.
Miért csúnya?
Amúgy meg nem a szülőnek kell vele lennie,hanem a gyerekének
Ha igénytelen lenne, akkor de, gondolnék arra, hogy jobbat érdemelne.
Viszont az alkata és az arcvonásai nem nekem kell, hogy tetszenek. Simán lehet, hogy a gyerekem a legszexibb nőnek/férfinak látja a párját a világon, én meg nem, ízlések és pofonok, neki kell, hogy vonzó legyen.
Az én fiam első komoly nője nem csúnya volt, hanem elég butácska, "jobbat érdemelt" volna a fiam.
Egyszer kérdezte, hogy mit gondolok erről, ezt mondtam.
De együtt voltak még vagy 3 évig, szerintem az ő választása, nem az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!