Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális az ilyen szülő?

Normális az ilyen szülő?

Figyelt kérdés

Nyugdíjas emberek. Kedvesek meg minden.

De a felnőtt gyerekükkel úgy bánnak mintha még mindig 12 éves lenne.

Elviszik étterembe munkaidőben ( elmennek oda kocsival és elviszik), elmennek 3-asban kirándulni, miközben a barátnő otthon marad, hétvégente is azt szeretnék ha a barátnővel átmennének és folyamatosan ott lennének. Minden nap találkoznak.

Miért nem hagyják felnőni az amúgy is felnőtt gyereküket?

( van másik gyerekük, messzebb él, nem nagyon foglalkoznak vele)

2017. márc. 11. 19:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
26%
Az én szüleim ha elvágnák a nyakam se állnának mellém hanem az aki elvágta.Nekem még ha igazam van se adnak igazat.Meg semmit nem engednek,átkoznak stb stb
2017. márc. 11. 19:43
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

Ettől miért nem hagyják felnőni? Ha van igénye a közös ebédekre az tök jó, engem sem zavarna ha a szüleim akiket szeretek elvisznek étterembe enni egy jót. Legalább ők is kimozdulnak és nem azt csinálják, mint sok nyugger, hogy a szappanoperának és az orvoshoz járásnak élnek.

Közös kirándulás: mennyire gyakori? Évi pár alkalommal teljesen normális, nem muszáj mindig mindenhova magaddal cibálni a párod.

Egyedül a minden hétvégét tartom soknak, de az sem feltétlen gyereknek nézés. Unatkoznak szegény szülők, jobb ötletük meg nincs.

2017. márc. 11. 19:46
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Az teljesen normális ha programot csinálnak. Gondolom az zavar hogy téged a barátnőt nem hívnak. Vesd fel a barátodnak hogy te is szívesen elmennél egy ilyen hétvégi programra velük hogy jobban megismerd őket. Azzal nem értek egyet hogy minden nap a nyakán vannak de ez nyilván csak azétt működik mert a pasid is vevő rá. Ha megmondaná hogy csak egy párszor találkozzanak akkor valószínüleg leállnának.
2017. márc. 11. 19:47
 4/19 A kérdező kommentje:
Engem ez azért zavar mert már 40 felett van. Eddig olyanokkal voltam együtt akik ilyen téren felnőttként viselkedtek. Munkahelyemen kajálok, nagy luxus lenne ha eljönnének értem.
2017. márc. 11. 19:52
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Itt nem a szülőkkel van a gond. A közös ebéd, közös kirándulások nagyon is jó dolgok. Viszont ha a felnőtt 40 éves férfi minden idejét a szüleivel tölti akkor ő nem akar felnőni, és nem a szülei nem engedik. 40 évesen tud nemet mondani, tud önállóan dönteni.
2017. márc. 11. 20:10
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
szerintem itt az a kérdés, hogy a 40 éves felnőtt(?) férfi (?) mért nem látja ezt, és viselkedik férfiként, és áll ki amellett, hogy hagyják élni...
2017. márc. 11. 20:11
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem tud nekik nemet mondani.
2017. márc. 11. 20:11
 8/19 A kérdező kommentje:
Azt mondja mert ez a természetes. Azért ilyen.
2017. márc. 11. 20:12
 9/19 anonim ***** válasza:
45%

És neked ehhez mi közöd?

Csak nem az fáj,hogy a te szüleid,nem ilyenek?!

2017. márc. 11. 20:39
 10/19 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem ilyenek.

Nekem az a fura hogy a másik gyereküket les.zarják.

2017. márc. 11. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!