A szüleim azt mondják hogy kötelező judoznom de én nem szeretnék.(hozzáteszem már 8 éve judozok)Egyszerűen most jutottam el odáig hogy megutáltam és ezt a szüleimnek is elmondtam de azt mondják hogy még pár évig muszály de én annyit nem bírok ki.(tisztelem és imádom a szüleimet de nem értenek meg)Annyit le tudtam velük beszélni hogy jövőre elmehetek egy jégkorong próbaedzésre és ha tetszik majd csinálhatom.(amúgy a kedvenc sportom a jégkorong)Ha meg nem akkor majd focizhatok amit szintén annyira szeretek mint a jégkorongot de nem bírom tovabb egyszerüen utálom a judot és ggűlölök oda bejárni.Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy ne keljen tovább judoznom?????
Én meg küzdősportolni akartam kiskoromba és elküldtek focizni, kb akkor utáltam meg a focit xd
2017. márc. 9. 15:09
2/8 anonim válasza:
Miért, ha nem mész el edzésre, mi lesz? Semmi.
Egyébként a jégkorong igen költséges sportág, csak a felszerelés több százezres tétel, mellé még edzőtáborok, stb, megengedhetitek magatoknak?
2017. márc. 9. 15:20
3/8 anonim válasza:
Verd meg durván az ellenfeledet, és kitiltanak.
2017. márc. 9. 15:47
4/8 anonim válasza:
Az iskolába ha szólsz osztályfőnöködnek megtudja tenni a megfelelő lépést.
2017. márc. 9. 17:00
5/8 anonim válasza:
a szülők ilyenkor a saját régi meg nem valósított álmaikat akarják a gyerekükre erőltetni ami elég szánalmas, ezt elmondhatnád nekik
2017. márc. 9. 17:09
6/8 anonim válasza:
Mutasd meg nekik ezt a kerdesedet es a valaszokat.
2017. márc. 9. 17:48
7/8 anonim válasza:
Igazából mi a bajod a cselgánccsal? Mit értesz az alatt, hogy utálod?
Mi a célja annak, hogy oda jársz? Versenyzel? Ha igen, milyen eredményeket érsz el? Érzed-e, hogy fejlődsz, ügyesedsz?
2017. márc. 10. 11:36
8/8 A kérdező kommentje:
Elösször is megengedhetjük magunknak a jégkorong felszerelést.Másodszor a szüleim nem szerettek sportolni.Sőt a szüleimmel rendszeresen járunk jégkorong mecsre.Meg imádják nézni a focit is de a judot soha se nézik.Harmadszor már több mint egy éve nem versenyzek de amúgyse voltak jó eredményeim.Azt utálom a judovan hogy jobra balra verjük egymást a földve minden edzésen és én mindig is valami csapatsportot szerettem volna csinálni.Egyszerűen nem élvezem azt hogy esek kelek hetente többször másfél órán keresztűl.Focizni egyszerűen imádok és jégkorongot is imádom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!