Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rámeröltetik a szüleim!?

Rámeröltetik a szüleim!?

Figyelt kérdés

13/F

A szüleim azt mondják hogy kötelező judoznom de én nem szeretnék.(hozzáteszem már 8 éve judozok)Egyszerűen most jutottam el odáig hogy megutáltam és ezt a szüleimnek is elmondtam de azt mondják hogy még pár évig muszály de én annyit nem bírok ki.(tisztelem és imádom a szüleimet de nem értenek meg)Annyit le tudtam velük beszélni hogy jövőre elmehetek egy jégkorong próbaedzésre és ha tetszik majd csinálhatom.(amúgy a kedvenc sportom a jégkorong)Ha meg nem akkor majd focizhatok amit szintén annyira szeretek mint a jégkorongot de nem bírom tovabb egyszerüen utálom a judot és ggűlölök oda bejárni.Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy ne keljen tovább judoznom?????

2017. márc. 9. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg küzdősportolni akartam kiskoromba és elküldtek focizni, kb akkor utáltam meg a focit xd
2017. márc. 9. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért, ha nem mész el edzésre, mi lesz? Semmi.

Egyébként a jégkorong igen költséges sportág, csak a felszerelés több százezres tétel, mellé még edzőtáborok, stb, megengedhetitek magatoknak?

2017. márc. 9. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Verd meg durván az ellenfeledet, és kitiltanak.
2017. márc. 9. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Az iskolába ha szólsz osztályfőnöködnek megtudja tenni a megfelelő lépést.
2017. márc. 9. 17:00
 5/8 anonim válasza:
50%
a szülők ilyenkor a saját régi meg nem valósított álmaikat akarják a gyerekükre erőltetni ami elég szánalmas, ezt elmondhatnád nekik
2017. márc. 9. 17:09
 6/8 anonim válasza:
47%
Mutasd meg nekik ezt a kerdesedet es a valaszokat.
2017. márc. 9. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Igazából mi a bajod a cselgánccsal? Mit értesz az alatt, hogy utálod?

Mi a célja annak, hogy oda jársz? Versenyzel? Ha igen, milyen eredményeket érsz el? Érzed-e, hogy fejlődsz, ügyesedsz?

2017. márc. 10. 11:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Elösször is megengedhetjük magunknak a jégkorong felszerelést.Másodszor a szüleim nem szerettek sportolni.Sőt a szüleimmel rendszeresen járunk jégkorong mecsre.Meg imádják nézni a focit is de a judot soha se nézik.Harmadszor már több mint egy éve nem versenyzek de amúgyse voltak jó eredményeim.Azt utálom a judovan hogy jobra balra verjük egymást a földve minden edzésen és én mindig is valami csapatsportot szerettem volna csinálni.Egyszerűen nem élvezem azt hogy esek kelek hetente többször másfél órán keresztűl.Focizni egyszerűen imádok és jégkorongot is imádom.
2017. márc. 10. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!