Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Nagyon szeretnék hokizni, de...

Nagyon szeretnék hokizni, de a szüleim nem akarják! Segitsééég!?

Figyelt kérdés

Tél óta szeretnék hokizi. A szüleim viszont abszolút nem rajonganak az ötletért. Egyrészt, mert lány vagyok, másrészt, mert drága, harmadrészt, mert veszélyes, durva sport.

És ez nem csak egy múló hóbort. Ez egy "pótcselekvés" lenne más, káros szenvedélyemre (nem írnám le, mi az, de milliószor veszélyesebb, mint a hoki). És csak ez az egy pótolná. Hogyan beszéljem rá a szüleimet?

2013. júl. 2. 14:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%

[link] xD

szerintem se akarj hokizni:D

Komolyra fordítva a szót! Magyarul jégkorongnak hívják, mert a hokizás alatt az emberek 99%-a a recskázást,marokmarcsit,kirántást,kiverést értik.

Egyedül nem tudsz beiratkozni?

2013. júl. 2. 14:59
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem nagyon. Meg honnan lesz felszerelésem?
2013. júl. 2. 16:05
 3/24 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nincs rá pénzetek akkor szerintem nem érdemes elkezdeni. A felszerelés csak egy dolog, ott van a havi díj ami gyakran nagyon magas, mert a jégbérlés nagyon nagyon drága. Az edzőtáborok, versenyek is viszik rendesen a pénzt.

Akkor inkább floorball, gyeplabda vagy hasonló lenne jó neked.

Ha lenne pénzetek rá, csak kifogást keresnek a szülők, akkor mond nekik azt, hogy csak hobbi szinten csinálnád azért, hogy társaságban légy, mozogjál és megtanulj jól korcsolyázni. Aztán ha jól megy akkor már benne lesznek a dologban talán jobban elfogadják a sportágot is. Különben is a női jégkorongot nem szabad a férfihoz hasonlítani..

2013. júl. 2. 22:15
 4/24 A kérdező kommentje:
De enkem pont EZ kell, pénz lenne rá, ez csak kifogás. De viszont ez fontos lenne nekem... szóval más helyett kell, ami nagyon-nagyon nem egészséges, és ezt találtam helyette...
2013. júl. 2. 22:22
 5/24 anonim ***** válasza:
Hát ami "nagyon káros" az az pia, bagó, drog. Sportolni egyikkel se lehet rendesen.
2013. júl. 3. 23:53
 6/24 A kérdező kommentje:
Vagdosom magam. És ABBA AKAROM hagyni. Azért kéne elkezdenem hokizni. Télen, mikor jégen voltam, abbamaradt.
2013. júl. 4. 08:27
 7/24 anonim válasza:
Nem tudom. Két kérdésem lenne, egyik -Szüleid mért nem akarják tudomásul venni? Másik -Lehet-e hokifelszerelést bérelni?
2013. júl. 4. 22:02
 8/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Egyszerüen ilyenek. Tojnak rám magasról, nem is érdekli öket, hogy mit szeretnék.

Ezt sem tudom. Talán.

2013. júl. 5. 07:09
 9/24 anonim válasza:
100%

Én jégkorongozom lassan már 10 éve és szerintem egyáltalán nem annyira durva sport mint amennyire beállitják a buta tudatlan emberek. Szerintem lány létedre is elkezdhetsz hokizni, mert nagyon egészséges sport.(am nekem is sok csaj csapattársam van). DE mint azt már mondták már előttem is tényleg nagyon drága a felszerelés és a tagdíj is pár helyen. Amúgy van támogatása a jégkorongnak és ez felszerelés vételt is nagyban megkönnyíti ( pl 50% os kedvezmény mindenre) persze csak ha egyesületben vagy.

Szóval szerintem érdemes elkezdened hokizni mert a "vagdalásnál" tényleg jobb.:) És ne add föl ha ez a sport tetszik. Akkor addig kérleld a szüleidet míg meg nem veszik a cuccot. :)

2013. júl. 8. 11:15
 10/24 anonim válasza:
1. szerintem a hokizást nem az emberek 99 százaléka érti recskázásnak max 30 százalék de azok is éretlen kölykök vagy perverz állatok akik egyböl arra gondolnak gondolj bele szerintem egy 70 éves ember biztos hogy nem a recskázásra gondol
2013. júl. 10. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!