Nagyon szeretnék hokizni, de a szüleim nem akarják! Segitsééég!?
Tél óta szeretnék hokizi. A szüleim viszont abszolút nem rajonganak az ötletért. Egyrészt, mert lány vagyok, másrészt, mert drága, harmadrészt, mert veszélyes, durva sport.
És ez nem csak egy múló hóbort. Ez egy "pótcselekvés" lenne más, káros szenvedélyemre (nem írnám le, mi az, de milliószor veszélyesebb, mint a hoki). És csak ez az egy pótolná. Hogyan beszéljem rá a szüleimet?
Nem jókedvemböl vagdosom magam, vili? Ha szerinted azért csinálom, hogy elkezdhessem a jégkorongot, akkor ez két dologra utal:
a) vagy nagyon hülye vagy, és nem fogod fel, hogy ez egy probléma, amit meg akarok oldani sporttal, és nem fordítva!!!! vagy
b) szándékosan akarsz bosszantani a rosszindulatú kommenteddel.
Na bármelyik is legyen, nem nagyon érdekel, mert megtanultam lesz*rni a rosszindulatú embereket. És a hülyéket is. ;) Puszipá :*
szerintem googlizz rá pár egyesületre de ha rám írsz hogy hol laksz(város) akkor mondok jó egyesületeket.:) és szereztél hokifelszerelést vagy utánna néztel már? Ha nem itt van 2 link:
www. marcziskate .hu/
és a másik
:www.jegvilaghockey.hu/
remélem tudtam segíteni.;)
szerintem googlizz rá pár egyesületre de ha rám írsz hogy hol laksz(város) akkor én is tudok mondani jó egyesületeket.:) és szereztél hokifelszerelést vagy utánna néztel már? Ha nem itt van 2 link:
www. marcziskate .hu/
és a másik
:www.jegvilaghockey.hu/
remélem tudtam segíteni.;)
Szia :)
Én is jégkorongozok, lassan 6 éve. Vannak lány csapattársaim is, és ez egyáltalán nem olyan durva sport, mint a kívülállók gondolják. Nehéz elhinni, de pl a kézilabda sokkal durvább: nincs felszerelés. A jégen van rajtad plusz 10 kg cucc, és fel sem tűnik, ha elestél. Persze van testjáték, nagy ütközések, de nem ez a legjellemzőbb, mert az ellenfél is ütközhet, tehát nem érdemes durvának lenni. Egyébként női hokiban kevésbé jellemző, szinte nincs is testjáték. Sajnos Magyarországon nem nagyon van női hoki csapat, csak válogatott, ezért a lányok is fiúkkal egy csapatban játszanak. A hokit egyébként értelmes emberek játszák, és az ilyen srácok nem mennek neki egy lánynak úgy, mintha fiú lenne. Ha esetleg igen, abba sem kell belehalni, legfeljebb beszorul kicsit a levegő, és a társak meg is torolják keményen :)).
A pénzről meg annyit, hogy ahol én játszok, a klubb biztosít felszerelést (ingyen) és 6000.- a havi tagdíj. Persze általában sokkal több: 6000-17000 terjedhet az összeg, a felszerelés árának pedig nincs határa :) Lehet venni korit 20.000-ért és 150.000-ért is :)
Remélem tudtam segíteni és kitartás :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!