Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi tegyek ellene hogy a...

Mi tegyek ellene hogy a szüleim ne bas*tassanak?

Figyelt kérdés
Mar nagyon idegesito , tegnap rendeltem par dolgot , es egybol nekem ugranak . Higy minek az nekem. Meg higy mergezem magam . Nektek is van/volt ilyen?
2016. aug. 25. 07:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nalam nem. Sulis vagyok es a kajamat kifizetik ezert cserebe fozok mosok mosogatok es takaritok magamra/magam utan

A taplalek kiegeszitoimet meg a kondiberletem ami osszesen kb 7-8k azt az osztondijambol fizetem

2016. aug. 25. 07:57
 2/12 likebike ***** válasza:
Miket rendeltél?
2016. aug. 25. 07:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Nekem is fizetik a kajam , mivel kolis vagyok (nem menzas kaja,hanem magamnak csinalok). De voltam diakmunkan meg egy masik munkahelyen is . Kerestem ossz 80 ezret . Kondi is van a koliban az ingyenes . Szoval meg csak nem is kertem toluk penzt. Vettem izuletvedot (Msm + Glucosamine) neg egy shakert es 3 poharat) . 6 ezer ft osszesen . Es ingyenes kiszallitas.
2016. aug. 25. 08:15
 4/12 likebike ***** válasza:
100%
Na,legalább nem hülyeségekre költötted,mint a glutamin pl.De neked nincs komolyabb bajod az ízületeiddel,szóval megelőzésre vehettél volna zselatint is.
2016. aug. 25. 08:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Hat igen vehettem volna . Csak egyszerubb tablettazni .
2016. aug. 25. 08:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Minden kieget régen legjobb haveromhoz rendeltem, a vitaminokat meg más tablettás dolgokat, kidobtam a dobozt és anyámmal vetettem pezsgő tablettákat, azokak a dobozaiban tároltam mindent ömlesztve a szobámban...

A csokis proteint pedig egy műanyag nesquik kakaós dobozban tároltam a konyhában... 1* karácsony fele majdnem szívrohamot kaptam,mikor anyám 300gramm fehérjéből amit ugye ő kakaónak gondolt, sütit sütött... aminek szerencsére nem olyan íze lett, mint amire számított, uh soha nem használta többet...

Lényeg a lényeg, ha megtudták volna, hogy "fehérjézek" ők még drogelvonóra is vittek volna annxira sötétek...

Így viszont nyugodtak voltak, hogy pezsgőtabizom, meg napi 2* iszok kakaót...

2016. aug. 25. 09:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Azt tegyed, hogy leülteted a szüleidet a gép elé és megmutatod nekik ezt a 2 perces videót és megértik majd!

https://www.youtube.com/watch?v=XdxnlieAs5Y

2016. aug. 25. 09:56
 8/12 anonim ***** válasza:
én se zselatinozok hanem izületvédőzök, enyhe fájdalomra kezdtem szedni, a napi 3tablettát, de mostmár napi 1et szedek csak és ugyanúgy elvagyok, szóval ha úgy érzed, vegyél be a napi ajánlottnál kevesebbet:)
2016. aug. 25. 10:23
 9/12 anonim ***** válasza:

"Sulis vagyok es a kajamat kifizetik ezert cserebe fozok mosok mosogatok es takaritok magamra/magam utan "

Amíg sulis vagy, alap lenne, hogy eltartsanak.

Ezért miért kell megdolgoznod?

Én is megcsinálom azokat, amiket írtál, de nem azért cserébe, hogy eltartanak.

2016. aug. 25. 11:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Em mind1, hogy eltartanak, vagy minőségi ételt adnak eléd, amiből tudsz tartani rgy kiszámolt étrendet... meg lehet ám oldani, hogy hai 15-20000ből ellegyen egy kamasz gyerek nem mindenki tesz ám elé minőségu kaját... osztájtársaim 90%-a, de még a pénzesebbek zöme is felvágottas zsemlyét zabált minden nap...
2016. aug. 25. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!