Petya90 kérdése:
Van nekem egy csaj haverom, akivel s zeretnék barátság tetkot a Szüleim nagyon tiltakoznak ellene ki akarnak tagadni. Valakinek valami tanácsa?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 18:57
1/10 anonim válasza:
Van: ideje felnőni. Akkor akarj twtkót, ha 18 elmúltál, benőtt a fejed lágya és ki tudod fizetni!
2/10 anonim válasza:
azért nem mindegy,hogy barátság tetkó alatt "Pisti és Julcsi örökre barátok" feliratot érted, hanem valami kis szimbólumot a barátságotok jelképezésére.
de amúgy valóban a te dolgod. (értelemszerűen 18 éves kor felett)
én a helyedben kétszer is átgondolnám, hogy tényleg életre szóló barát -e? megéri -e?
de kitagadni ezért elég szánalmas lenne a szüleid részéről.
3/10 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleid, jobban tetszene nekik, ha egy fiú haveroddal akarnátok ilyet, és netán mások b*zinak néznének-e miatta...
4/10 anonim válasza:
Vegyetek egy barátságkarkötőt, azt könnyű kidobni, ha holnap esetleg már mégsem lesztek olyan öribarik.
5/10 anonim válasza:
Kitagadni... ez szörnyű. És akkor a szobalányt sem tarthatnád meg, a yachtot is visszavennék, és a lakosztályodat meg átrendeznék bálteremnek? Szerintem akkor ne kockáztass, nem éri meg az a tetkó, ha ilyen drámai következményekkel jár. :(
6/10 anonim válasza:
'haverokkal' nem csináltatunk barátság tetkót...
amúgy biztos én vagyok a régimódi, de nem hiszem hogy kéne olyan pasi akinek csajjal van közös tetkója... :D ha ennyire szereti, vegye feleségül.
7/10 anonim válasza:
Nem a szüleid fogják "hordani" ,hanem te! Csináltasd csak meg,ha így érzed jónak,utána már pattoghatnak az ősök.
8/10 anonim válasza:
majd max elvisznek lézeres kezelésre osz lehet bőrrákod lesz töle:'D
9/10 A kérdező kommentje:
az lenne Rá Írva a tetkóra Hogy best Friends és egy csajjal csináltatnám azért mert ahányszor mi vitáztunk és amiken át ment kemény dolgokon mindig egymás melett állunk. de én egyébként nem vagyok enneka hive.
2016. febr. 27. 23:37
10/10 anonim válasza:
Gondolom már megoldódott, de azért írok választ, hátha olyan talál rá a kérdésre, aki hasonló gondal küzd. Olyan helyre kell tetováltatni, ahol nem látják. Ezzel gondolom nem mondtam sok ujjat, de na...A lábfej fájdalmas, de viselhetsz zoknit és papucsot. Ez a legkézenfekvőbb hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!