Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan szerezhetném vissza?
Van egy lány akivel közel 5 éve ismerkedtünk meg. Amióta csak ismerjük egymást én szerelmes vagyok belé, de mindeközben ő a legjobb barátom is, illetve csak volt, amíg le nem írtam neki minden érzésemet iránta egy levélbe. A levelet otthagytam a szobájában mikor legutóbb filmet néztünk és elaludt, én eljöttem haza. Ennek az estének már 3 hete, azóta nem tudok beszélni vele, alig van otthon (sosem akkor mikor megyek arra) telefont nem veszi fel, Smsre nem reagál, facen el sem olvassa az üzeneteket. Ő az egyetlen akire bármikor, bármiben számíthattam és ő is rám, ő volt az egyetlen akivel bármiről tudtam beszélgetni tabuk nélkül.
Hogyan szerezhetném vissza?
Szükségem van rá, ha egyutt nem is lehetünk, barátként akkor is feltétlen szükségem van rá!
18/L
20/F
Utolsó....nem minden nő áll szent szukák....
Kérdező: adj neki időt, valószínűleg nem szerelmes beléd, viszont lehet ő sem tudna ebben a tudatban úgy rád nézni, mint egy barátra, hiszen tudja, hogy te többet érzel. Ne zaklasd, bár tudom nem ez volt a szándékod, viszont ő így értelmezheti (arra sétálsz amerre lakik, a fb üzenetek stb.) Lehet neki is hiányozni fogsz mint barát és apránként megint barátok lehettek
Csatlakozván az előttem szólókhoz, szerintem is idő kell neki.
Velem ugyanez volt, nagyon nehéz volt, úgy éreztem becsaptak és nincsenek baráaim mert az egyetlen jóbarátom is belémszeretett. :D Na jó, ez sosem volt igaz, de elvesztettem egy barátot, és az is idő volt mire megtanultam hogy viselkedjek vele...
Nekem ez 3-5 hét volt. Ne zaklasd.
De egyébként értékelendő hogy elmondtad neki!!!! Nagyon. Szurkolok!!!
19/l
Előre elmézést ha nem írok rendesen, kicsit berúgtam...
Ma kiderült hogy ido közben, míg nem beszéltünk, összejött egy közös ismerősünkkel, akit Ő általa ismertem meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!