Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnem vissza a barátnőmet?
"kert h valtozzak meg de hulyeviltam es nemtettem. Most nagyon banom..rajottem h mit veszitettem es megtanultam h mindig küzdeni kell egy lányért."
Ha meg akart változtatni nem beléd volt szerelmes, max a külsődbe amihez egy neki megfelelő személyiséget szeretett volna.
Küzdeni megéri, de nem mindig. Ezért nem éri meg.
Lépj túl rajta. Maradj önmagad és olyan lányt fogsz találni aki magadért szeret.
Én majdnem költözésre, munkahely váltásra adtam a fejem egy csaj miatt. Majd egy haverral csalt meg. Nem én kellettem neki, hanem a pénzem, a támogatásom, és egy neki megfelelő papucsférj-jelölt akinek a hátán megvalósíthatja önmagát. Szerencsére nem változtam, nem költöztem, elhagyott és boldogabb ember lettem egy kiváló nő mellett. :)
Neked is eljön a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!