Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan szerezhetnem vissza a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetnem vissza a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Elhagyott a barátnőm 2hete. Elvesztettem a bizalmat mert tettem kicsit rossz dolgozat..es kijott rajta minden kis veszekedés egyszerre.kert h valtozzak meg de hulyeviltam es nemtettem. Most nagyon banom..rajottem h mit veszitettem es megtanultam h mindig küzdeni kell egy lányért. 2hete kuzdok érte..elso 3-4napba könyörögtem neki mondtam h visszatudom szeretni a bizalmat csak adjon egy utolso esélyt es mindent bebizonyitok. aztmondta h mar késő..nagyon szeretem őt es kell nekem..o is szeret engem es hianyzok neki csak nagyon makacslany ..feltekeny volt 1ismerosomre aki miatt ossze is vesztünk de én letiltottan a lányt es megszakitottam vele a kapcsolatot. Mikor szakitott velem a barátnőm ujra beszeltem a lánnyal mert tanácsot szerettem volna kerni. Ezt a barátnőm megtudta es nagyon kiakadt. Elmondtam neki mindent oszibten h mit miert tettem de nemakar hinni nekem.nagyon szeretnem visszaszerezni..sokmindent megtettem mar ennek érdekébe de nemakarja újrakezdeni..csak egy utolso esélyt szeretnek kerni tole de nemad :/ tanácsot szeretnek kerni h mit tudnék csinalni h visszaszerezzem? :/

2015. okt. 1. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
itt már csak a szerencsés pillanat tehet valamit, én tisztelnék és szettnék egy lányt, csak 1 a baj, nem tudom milyennek kéne legyek ahhoz hogy esélyt adjon egyáltalán, papucs nem lennék, de azért szomorú ez így, visszatérve a kérdésedre, ha egyszerűen nem tudod visszahódítani, akkor mondd meg neki hogy tényleg nagyon nagyon bánod és ha kell mondd azt neki hogy megteszel bármit, és lehetőleg tedd is meg.
2015. okt. 1. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:
illetve még megpróbálhatod felidézni milyennek akart látni régen téged változz olyanná és utána próbáld
2015. okt. 1. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:

"kert h valtozzak meg de hulyeviltam es nemtettem. Most nagyon banom..rajottem h mit veszitettem es megtanultam h mindig küzdeni kell egy lányért."

Ha meg akart változtatni nem beléd volt szerelmes, max a külsődbe amihez egy neki megfelelő személyiséget szeretett volna.

Küzdeni megéri, de nem mindig. Ezért nem éri meg.

Lépj túl rajta. Maradj önmagad és olyan lányt fogsz találni aki magadért szeret.

Én majdnem költözésre, munkahely váltásra adtam a fejem egy csaj miatt. Majd egy haverral csalt meg. Nem én kellettem neki, hanem a pénzem, a támogatásom, és egy neki megfelelő papucsférj-jelölt akinek a hátán megvalósíthatja önmagát. Szerencsére nem változtam, nem költöztem, elhagyott és boldogabb ember lettem egy kiváló nő mellett. :)

Neked is eljön a megfelelő.

2015. okt. 2. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!