Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezhetném vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném vissza a barátnőmet ha szakított velem?

Figyelt kérdés
Szeretem, nagyon sok rosszat tettem amiket mindet bánom, és nem direkt csinálom nagyon hülye vagyok... 15 évesek vagyunk mind2.en.. segítsetek adjatok ötleteket pls!:)
2013. máj. 13. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem buktad :\ már bocs de 15 évesen.. mondjuk én is megpróbáltam a volt barátnőmmel 2-3 hónap után (azelőtt én dobtam) és hát olyan bukás volt minnt annak a rendje :) vagy nemtudom mennyire jönne be neki a mondanád neki hogy "bocsi, vétkeztem, nem fordul előt többet, próbálok változni" stb... de miket is csináltál pontosan? o.O ha megcsaltad az nem túl pozítív akkor

15/F

2013. máj. 13. 18:45
 2/8 anonim ***** válasza:
mi a szakítás oka? :O
2013. máj. 13. 18:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát , sajnos akaratom ellenére hazudtam pedig tényleg nem akartam, és nagyon okos lány és simán rájött mindenre... nem nem csaltam meg az eszem ágában nem volt... és nem tudom mért de mikor valamelyik barátnője is ott van velünk együtt lógunk sokszor bunko és lekezelő voltam vele....
2013. máj. 13. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
mi lenne ha ezeket megmutatnád neki, bocsánatot kérnél és megígérnéd neki, hogy többet nem leszel ilyen? :) de mi váltotta ezt a viselkedést ki belőled?
2013. máj. 13. 18:56
 5/8 A kérdező kommentje:
ez az! nem tudom.. egyszerűen ha a haverjaim vagy valamelyik barátnője ott volt ilyen viselkedést tanúsítottam... nagyon bánom..
2013. máj. 13. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
ha újra happy lesz változtass.. szorítok !! :))
2013. máj. 13. 19:07
 7/8 anonim ***** válasza:
az a baj hogy nincs garancia arra, hogy többet nem fordul elő.. 15 éves vagy önismereted és önuralmad még kezdetleges.. a barátnőd meg nem akar sújra és újra emiatt szenvedni ha szakitott hagyd békén és tanulj a dologból majd legközelebb ne kövesd el ezt a hibát
2013. máj. 13. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
engem is kidobott de eszembe se jutott visszakönyörögni magam van annyi önbecsülésem hogy ne alázkodjak meg előtte ha igy döntött igy döntött el kell fogadni biztos jó oka volt rá tovább kell lépni ennyi
2013. máj. 13. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!