Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza azt az embert, akit a legjobban szeretek?
Beleszerettem egy lányba(aki az osztálytársam),kezdetben minden jó volt.Szinte mindig vele beszéltem messengeren,és olyan dolgokat mondtam neki,amit addig még senkinek nem mertem.Még most is tisztán emlékszem,mikor először azt mondtam,hogy szeretem őt,mire ő megölelt,és csak annyit mondott,hogy "Én is." Másfél hónapja ismertem,mikor egy nap meglátogattam,mert beteg volt,igaz,hogy csak egy napig nem láttam őt,úgy döntöttem,beteglátogatásra megyek hozzá,mert akkor nem bírtam,és most sem bírok ki egy teljes napot nélküle.Aznap történtek olyan dolgok köztünk,amikről csak álmodni mertem(kézen fogva,egymáshoz bújva ültünk az ágyán).Este azt írta,hogy adjak neki időt,mert nem tudja,hogy ő ezt akarja-e.Azután a nap után kezdett hanyagolni engem,és a régi barátnőjére fordította figyelmét(aki úgyszintèn osztálytársam).Egy nap azt mondta,hogy csalódást kell okozzak,mikor hazaértem,rákérdeztem,hogy miért.Ekkor elmondott nekem mindent:hogy mindvégig csak a barátom akart lenni,és nem bírta,hogy mások többre is gondoltak köztünk,meg emiatt hagyja az egészet a francba.Azt is mondta,hogy túl merev vagyok,hogy ebből az egészből bármit is kilehessen hozni,meg hogy túl sokat vesztett a velem töltött idő alatt.Ezt messengeren írta,mert nem akarta végig nézni a személyes reakciómat.És erre akkor jött rá,miután elmentem tőlük.Egy hónapon keresztül titkolta előlem.Most csak elmegyünk egymás mellett,van,hogy nem is köszönünk egymásnak,ràm se hederít...de én még mindig ugyanúgy szeretem,és iszonyatosan hiányzik az ölelése.Már 1 hónapja,hogy elvesztettem őt,és hatalmas veszteség számomra.Vártam,hogy jöjjön valaki,aki elfeledteti őt velem,de nem jött senki.Ő volt az egyetlen,aki szeretett.Most teljesen olyan érzésem van,hogy a dolgok,amiket mondtam neki,az idő,amit vele eltöltöttem feleslegessé vált.Szerintetek mi volna a helyes?Elengedni és elfeledni őt,vagy megpróbálni helyrehozni ezt az egészet?
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!