Ti mit gondoltok arról, hogy egy 15 éves lány egy 18 éves fiúval jár? . Mert szüleim nagyon ellene vannak
Nekem is 18 éves a barátom. És én is 15 vagyok:) Hát nekem anyukám tudja még csak, egyelőre. Ám kicsit meglepődött, de mivel anyum is ennyi idősen ismerte meg apát, és köztük pedig 5 év van, így elfogadta ☺
Ám szerintem normális, bár 20 felett, tényleg nem nagyon az... de ez még egy elfogadható korkülönbség:)
Mondjuk attól is függ,hogy szexuális téren meddig mentek el? :) 15L
Nem hiszem hogy a szüleid azért lennének ellene mert attól félnek hogy "beképzelt" vagy "nem hallgat meg" :D Egyszerűen a 18 éves fiúk általában már nagyon akarnak szexelni, téged meg a kislányuknak tartanak, és tényleg fiatal vagy. Mutasd be nekik(ha eddig nem tetted), ha látják hogy rendes idővel talán megbarátkoznak a gondolattal, bár érthető hogy ellenzik. Próbálj kicsit az ő szemszögükből gondolkodni.
(atya ég olyan fura hogy 2000-ben születettek 15 évesek, öregnek érzem magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!