Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan hozzam fel anyának,...

Hogyan hozzam fel anyának, hogy szeretném kipróbálni a tangát? 14l

Figyelt kérdés

Régebben vettem titokban egy normális bugyit amin volt egy kis csipke,de nem volt kihívó.Azért kiakadt.Titokban nem akarok,mert nincs saját szobám,vele vagyok egybe (apám a másikba ,de ez most Mind1)szóval titokban nem tudom kimosni,megszárítani.Viszont veszekedést nem akarok.

HA tetszene sem hordanám napi rendszerességgel

14l

2017. márc. 9. 06:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
persze hogy egy nővé érő tinilány kipróbálna ilyesmit... ezen egyszerűen nem értem miért kell kiakadni. kipróbálod, ha tetszik hordod, ha kényelmetlen, nem hordod... ezt beszéld meg valahogy... akadjon ki boruljon ki, hát istenem, én anyám is sok mindenért kiborult, egy időbe tartott, mire megszokta a szokásaimat, életről való elképzeléseimet, de végül is sok mindent amellett, hogy elfogadott, még azonosult is vele... egy-két szexi bugyi neki is, visszamegy apu ágyába, aztán lesz saját szobád ;)
2017. márc. 9. 23:09
 22/24 anonim ***** válasza:
Mondd,hogy az egyik nadrágodon átlátszik a bugyi vonala és szeretnél kipróbálni egy tangát,mert zavar. Szerintem ez egy jó és teljesen érthető érv.
2017. márc. 11. 09:04
 23/24 anonim válasza:
0%

Szia! :)

Szerintem várj még a tangával, mert nem egy kényelmes viselet!

Ha anyudnak mondani akarod, hogy szeretnél, tedd hozzá, hogy csak kipróbálni szeretnéd, és akkor lehet hogy belemegy egy olcsóbb, szolidabb darabba.

Én inkább a Francia bugyit ajánlanám, hasonlít a tangára, viszont kényelmes, és teljesen visszafogott!

Remélem tudtam segíteni! :D

2017. márc. 12. 22:21
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sok éve szinte mindig tangát hordok, de nekem egyáltalán nem kényelmetlen. Nem is érzem, hogy van. Akinek kényelmetlen, az valószínűleg rossz fajtát vett.
2017. márc. 12. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!