Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan hozzam fel anyának,...

Hogyan hozzam fel anyának, hogy szeretném kipróbálni a tangát? 14l

Figyelt kérdés

Régebben vettem titokban egy normális bugyit amin volt egy kis csipke,de nem volt kihívó.Azért kiakadt.Titokban nem akarok,mert nincs saját szobám,vele vagyok egybe (apám a másikba ,de ez most Mind1)szóval titokban nem tudom kimosni,megszárítani.Viszont veszekedést nem akarok.

HA tetszene sem hordanám napi rendszerességgel

14l

2017. márc. 9. 06:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
14%
egeszsegtelen a tanga!
2017. márc. 9. 10:45
 12/24 anonim ***** válasza:
17%

Valóban egészségtelen a tanga és rohadt kényelmetlen is!

Én sem engedném.

Lehet lepontozni, mert úgy látom, akik ezt a véleményt képviselik, lepontozás jár.

2017. márc. 9. 12:01
 13/24 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó, nem azért vagy lepontozva, mert nem szereted a tangát, hanem mert haszontalan a válaszod. Nem azt kérdezte, hogy mit vegyen fel, vagy hogy szerintünk mi a kényelmes, hanem, hogy hogy mondja el az anyukájának, hogy ezt szeretne viselni.

Kérdező, a boltban rámutatós módszer szerintem jó, de én nem pörögném ezt ennyire túl, megvenném zsebpénzből, aztán majd hozzászokik. Hogy a nadrág alatt mit viselsz, az a te dolgod, 14 éves vagy, nem 10.

(Többiek: Hogy jön ide a piercing ??? Jesszusom, egy fehérneműről beszélünk, nem sztriptíz táncos lesz -.-)

2017. márc. 9. 13:11
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Én tangát hordok, nekem kényelmes, de igazat kell adjak abban, hogy egészségtelen, mivel bevág a fenékbe, onnan pedig juttatja át a bacikat a hüvelybe.
2017. márc. 9. 14:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg azt mondd neki, hogy zavar, hogy átlátszik néhány ruhádban a bugyid vonala és ezekhez a ruhadarabokhoz célszerű volna tangát hordani. Nem kell ilyen csíktanga, csak egy kényelmes, normális, egyszerű darab, abba lehet, beleegyezne.
2017. márc. 9. 15:34
 16/24 anonim válasza:
90%

Szerintem ebben nincs semmi rossz, mindenki mást szeret és azt hord amit kényelmesnek érez.

Vegyél nyugodtan, és ha kiakad ülj le vele és mond meg neki hogy te csak ki szeretnéd próbálni!

2017. márc. 9. 16:17
 17/24 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként a nagy tanga ellenesek nézzenek utána egy kicsit. Több tudomány megcáfolta azt hogy a tanga fokozza a fertőzéseket. Aki amúgy is fogékonyabb gombás fertőzésekre meg irritációja annak tök mindegy hogy milyen bugyit hord.
2017. márc. 9. 16:25
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
Egeszsegtelenebb a tanganal, hogy 14 evesen semmi maganszferaja, egyutt kell aludjon az anyjaval. Ha mar ki akartok akadni valamin.
2017. márc. 9. 16:46
 19/24 anonim ***** válasza:
89%
Itt úgyis csak azt kapod, hogy a tanga egészségtelen meg kényelmetlen. 12 éves korom óta hordok tangát, soha nem volt gombám, fertőzésem, és nekem sokkal kényelmesebb, mint egy sima bugyi. L/24
2017. márc. 9. 16:46
 20/24 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem jön be a tanga személyesen de egy próbát megér, valaki szereti, valaki nem. Viszont a féltangákat IMÁDOM, nem szoktak bevágni és egy szolíd egyszerű pamut darab levéve úgy néz ki mint egy magasan vágott franciabugyi szóval lehet fel se tűnne anyádnak.
2017. márc. 9. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!