Hogyan hozzam fel anyának, hogy szeretném kipróbálni a tangát? 14l
Régebben vettem titokban egy normális bugyit amin volt egy kis csipke,de nem volt kihívó.Azért kiakadt.Titokban nem akarok,mert nincs saját szobám,vele vagyok egybe (apám a másikba ,de ez most Mind1)szóval titokban nem tudom kimosni,megszárítani.Viszont veszekedést nem akarok.
HA tetszene sem hordanám napi rendszerességgel
14l
Valóban egészségtelen a tanga és rohadt kényelmetlen is!
Én sem engedném.
Lehet lepontozni, mert úgy látom, akik ezt a véleményt képviselik, lepontozás jár.
Utolsó, nem azért vagy lepontozva, mert nem szereted a tangát, hanem mert haszontalan a válaszod. Nem azt kérdezte, hogy mit vegyen fel, vagy hogy szerintünk mi a kényelmes, hanem, hogy hogy mondja el az anyukájának, hogy ezt szeretne viselni.
Kérdező, a boltban rámutatós módszer szerintem jó, de én nem pörögném ezt ennyire túl, megvenném zsebpénzből, aztán majd hozzászokik. Hogy a nadrág alatt mit viselsz, az a te dolgod, 14 éves vagy, nem 10.
(Többiek: Hogy jön ide a piercing ??? Jesszusom, egy fehérneműről beszélünk, nem sztriptíz táncos lesz -.-)
Szerintem ebben nincs semmi rossz, mindenki mást szeret és azt hord amit kényelmesnek érez.
Vegyél nyugodtan, és ha kiakad ülj le vele és mond meg neki hogy te csak ki szeretnéd próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!