Anyának miért baj az, hogy a barátaim nagyrésze fiú? 14l
Általános iskolás vagyok, nyolcadikos.A környékbeli lányok nagy részével nem jövök ki jól.Pár személy kivételével,a többség csak a pasizásról beszél,dohányzik,kirakja mindenét és TÚL sminkelni magát.Igaz sminkelni én is szoktam,de ez kimerül ott,hogy szempillaspirál,egy pici szemöldök igazítás és színezett ajakápoló,plusz néha,alkalmakkor szemhélytus vékonyan, esetleg fehér vagy barna szemceruza.
Nem pedig öt kiló piros rúzs,műszempilla és egyéb szépségek.
Viszont a fiúkkal,vagyis a többséggel ki lehet jönni.Semmi idegesítő vihorászás,semmi "szerinted elég nagy a s_ggem" és hasonló jellegű kérdések.
A legjobb barátom is fiú.
Anya meg folyton azzal jön,hogy pasizok,jajj mit gondolnak a környéken, hogy ennyi fiúval látnak.
Mi baj van szerintetek azzal,amit csinálok?
Mond el neki azt amit itt leírtál, akkor talán megérti.
Hidd nagyon sok lány van olyan lány van aki szintén fiúkkal lógnak és pluszba még össze is fekszenek velük...
Anyád csak félt téged☺ (meg fél nások véleményétől)
Ezt nagyon értelmesen leírtam...
*nagyon sok olyan lány van aki össze is fekszik a fiú barátaival és nem csak "haverok" (az én osztálytársam is ilyen, hetente új pasija van)
Kérdezt megtőle gogy jobban örülne-e ha piáló r****cokkal barátkoznál?
Magyarázd el hogy az egy "rossz társaság" és nem jó emberek...
Ellentétben a barátaiddal akik tényleg csak a barátaid és semmi több .
Szerintem nem baj. Anyád attól fél, hogy össze is fekszel majd velük idővel, meg, hogy mások látják, hogy mindig fiúkkal mászkálsz és megszolnak, gondolom vidék lehet, mert nagyvárosban senkit nem érdekel az ilyesmi.
Szemhéjat j-vel írjuk. Bocsi.
Kisvárosban élek, mindenki pletykás.Bár azt nem értem, hogy akkor ha agyonsminkelt libákkal lógok,akkor miért ne szólnának meg.
(Már megint a szokásos helyesírási hiba tőlem....Köszi a javítást.)
Elmondom én neked a történetemet. Én midig is egy fiús lány voltam, és vagyok is. Tudod a szokásos laza típus. Lányokkal barátkoztam, de ők meg azok a tipikus, idióta semmirekellők voltak, mint amit te is leírtál. Kiközösítettek, gúnyt űztek belőlem, megszégyenítettek. Ott is hagytam őket, mert az életem legrosszabb emberi interakciói voltak azok. Mai napig utálom őket, persze ők fel sem fogják, hogy "jajjdehátaz csak vicc voooolllt" aha... tényleg az volt...
Aztán fiúkkal kezdtem el barátkozni. És tudod mit? Az egyik legjobb döntésem volt. Nem beszélnek ki a hátad mögött, a bugyutaságaik ellenére is értelmesebbek, jól el lehet velük beszélgetni, szórakozni, mindent. Most itt vagyok, már bőven elmúltam 18. Az egyikkel igaz összejöttem, de se irigység, se semmi nem zavarta meg a baráti társaságunkat. Ugyan úgy számíthatunk egymásra, ugyan úgy olyanok vagyunk szinte, mint egy furcsa család, ahol én meg a párom az anya-apa, a többiek meg a gyerekek. XD A lányokkal, pedig akiket említettem, ha találkozok, még annyit se kérdeznek, meg, hogy mi újság, elmegyünk egymás mellett. Hát erről ennyit.
Röviden, hogy mit akartam ezzel mondani? Azt, hogy nincs semmi baj azzal, ha az embernek vannak NORMÁLIS fiú barátai. Mert ugye van amikor köztük is van pár idióta, de sajnos az emberek még mindig néznek a "különc" lányokra, hogy "jajj fiúkkal barátkozik biztos egy qva" közben csodálkoznak, hogy miért nem akarsz mesélni arról, hogy kik a barátaid, és hasonló. Mert egyből kikiáltanak útszéli szakmát űzőnek, vagy leszbikusnak. Hát ez van. Anyukád akármit is mond, ne csüggedj, régen még lehet, hogy a lányok normálisan tudtak barátkozni, és akkor fordított volt a felállás, és abból indul ki, de sajnos ma már az van, amit mi is tapasztalunk.
Jól teszed hogy ilyen társaságba vagy én 20 éves lány vagyok mindig is sok fiú barátom volt nekem ez jött be.
Van lány barátom egy kettő és pont elég ők is ilyen beállítottságúak így jól kijövünk. Anyukád meg kicsit szégyellje magát ,hogy nem érzi ennek a súlyát amit elmeséltél ... csak egy kissebb vélemény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!