Anyának miért baj az, hogy a barátaim nagyrésze fiú? 14l
Általános iskolás vagyok, nyolcadikos.A környékbeli lányok nagy részével nem jövök ki jól.Pár személy kivételével,a többség csak a pasizásról beszél,dohányzik,kirakja mindenét és TÚL sminkelni magát.Igaz sminkelni én is szoktam,de ez kimerül ott,hogy szempillaspirál,egy pici szemöldök igazítás és színezett ajakápoló,plusz néha,alkalmakkor szemhélytus vékonyan, esetleg fehér vagy barna szemceruza.
Nem pedig öt kiló piros rúzs,műszempilla és egyéb szépségek.
Viszont a fiúkkal,vagyis a többséggel ki lehet jönni.Semmi idegesítő vihorászás,semmi "szerinted elég nagy a s_ggem" és hasonló jellegű kérdések.
A legjobb barátom is fiú.
Anya meg folyton azzal jön,hogy pasizok,jajj mit gondolnak a környéken, hogy ennyi fiúval látnak.
Mi baj van szerintetek azzal,amit csinálok?
Anno nekem is csak fiú barátaim voltak, ekkor voltam 15 èves. Elmentünk csavarogni, beszèlgettünk. Anyám akkor már nem volt velünk, ìgyhát apámnak ès nagymamámnak mondtam hogy kivel vagyok, párszor be is mutattam őket, hogy csak baráti barát, nem kapcsolat. Meg eszemben sem volt akkoriban randizni.
Ők nem elleneztèk, ismertèk őket jól. :)
Szerintem a lènyeg hogy ha anyud keres, mindig elèrhető legyèl amikor a haverokkal vagy.
Mai 31 èves fejemmel, nekem semmi kifogásom nem lenne ha a lányom csak fiúkkal barátkozik. Persze a feltètele meglenne, pl ha szemèlyesen is tudom kivel/kikkel van, tehát ismerem őket. A másik feltètel az elèrhetősèg.
A mai lányokkal tènyleg nem lehet haverkodni, tisztelet a kìvètelnek ami nagyon ritka.
A mai napig nekem 3 fiú barátom van, 1-2 lány ès kèsz. Ritkán, de talik a mai napig vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!