Miért baj anyának az, hogy sokat használtam a Wattpad alkalmazást? 14l
Most folyton ezért van kiakadva.Ha rajzolok az a baj,ha videókat nézek akkor az,ha zenét hallgatok akkor az.Csak az nem baj,ha tanulok.De azzal meg nem akarom az egész iskolán kívüli időmet tölteni.A barátaimmal meg nem tudok találkozni,mert őket meg nem nagyon engedik el, pedig a település biztonságos.Pedig a barátokkal való császkálás nem zavarná.
De mi baj a Wattpad használattal?14l
Szerintem tudja hogy sok elmebeteg es elborult tortenet van a wattpadon
Lasd: En+ a tanarom (liam payne)
Nem olvasok beteg és elborult dolgokat.Azonnal,ha valami,amit olvasok,és nem normálisnak tűnik(pár fejezeten keresztül),hagyom is abba.Horrort meg nem szeretek olvasni,ha arra gondoltok.
Anya nem ismeri az alkalmazást.
Ennyi idős vagyok, enyém engedi, de én is látom, hogy olyan beteg történetek vannak ott... :D Persze vannak jók is, de én is írni szoktam.
Szerintem fél attól, hogy kicsit antiszoc leszel... A barátaidat miért nem engedik el? Mi kertvárosban 10-11 éves korunk óta járkálunk a Dunapartra :)
Szerintem édesanyádnak nem kéne beleszólnia abba, hogy mivel töltöd a szabadidődet OTTHON.
Ugyanis, ameddig otthon vagy, a szobádban véleményem szerint azt csinálsz amit akarsz. Az a Te privát zónád, főleg, hogy már 14 éves vagy, nem pedig 10. Szerintem nem is kellene engedélyt kérned arra, hogy olvasd a Wattpadot. Egy ennyi idős embernek már van elég esze ahhoz, hogy egyedül kiszűrje a "káros" tartalmakat. ("káros" tartalom alatt értem például: az olyan videókat,könyveket vagy akármiket,ahol orrba-szájba ízléstelenül b*sznak minden percben)
Szóval, érted... 14 éves vagy, vannak igényeid, privát zónád, saját ízlésed. Ezekbe nem igazán kéne beleszólnia anyukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!