Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, vennétek a gyermeketek...

Szülők, vennétek a gyermeketeknek játékra való PC-t,150-200 ezer ft. Között, ha jó a tanulmányi átlaga?

Figyelt kérdés
Már ezzel nyaggat egy hete.

2017. márc. 5. 16:42
1 2 3 4 5 6
 21/51 Norman Bates ***** válasza:

Most latom, hogy pc, nem laptop, de ugyanugy 150 az kb nagyon also kategorias ganer PC re eleg.

Minden ujabb jatek egyre magasabb rendszerkovetelmenyekel jon ki.

Persze, ha nem igazi gamer a gyerek csak LoL ozik vagy Dota az elfut mb barmin.

2017. márc. 6. 02:04
 22/51 anonim ***** válasza:
27%
Mint már az elején elmondtam, 120 ezerből egy olyan PC kihozható, amivel minden mai játék futtatható élvezhető grafikai beállításokkal, folyékonyan. Hála annak, hogy az amd újra versenyképes és lefolytak az árak.
2017. márc. 6. 02:24
 23/51 anonim ***** válasza:
35%

Nem, a laptopot bővíteném, ha lehetne.

Nem adnék ki egy gépre - ami ha egytemre megy a yerek, ott porosodna - egyhavi fizetést csak úgy.

Elmegy dolgozni, összeszedi a felét, akkor kipótolom.

2017. márc. 6. 08:36
 24/51 Berserker88 ***** válasza:
65%
Én majdnem 7 évig nyüstöltem egy rissz-rossz gépet, aztán amikor elmentem dolgozni két hónap alatt összespóroltam az új gépemre. :) Addig eszemben nem volt, hogy a szüleimtől kérjek egy újat. Főleg nem 200 ezer forintért. De úgy gondolom, ez nem a Gyakorikérdések communitynak kellene eldöntenie...
2017. márc. 6. 08:46
 25/51 anonim ***** válasza:
33%

Feltételezem, nem egy 12 évesről van szó. Diákmunkában szedje össze egy részét, előre meghatározott százalékát, mondjuk a felét, én pedig kifizetem a másik felét.

Mivel már van laptopja, de az neki nem elég, az extra dolgokért bizony küzdeni kell.

2017. márc. 6. 16:55
 26/51 Berserker88 ***** válasza:
Hóhóóó, még hogy csak az extra dolgokért kell megküzdeni. :D
2017. márc. 7. 08:09
 27/51 anonim ***** válasza:
46%
Ha módomban áll neki megadni akkor igen. Miért ne teljesítsem ha ez a szíve vágya, megengedhetem magamnak és az iskolában is jól teljesít? Gyermekkoromban majd belegebedtem hogy legyen számítógépem és soha nem volt, pontosan olyan gazdasági megfontolásokból, hogy minden probléma előrébb való volt. Felnőttként az első nagyberuházásom egy számítógép volt, azóta is játékfüggő vagyok. :D
2017. márc. 7. 11:26
 28/51 anonim ***** válasza:
79%
Hagyjuk már ezt az állandó diákmunkázást. A gyereknek van munkája: iskolának hívják, ami van napi nyolc órás elfoglaltság, és nem szórakozás. Fizetés nincs érte, a szülő dolga, hogy honorálja ezt a munkát, ha az eredmények kielégítőek és anyagilag is megtehetik. A gyerek pedig ugyanúgy megtanulja, hogy ha jól teljesít a "munkahelyén" (jelen esetben az iskolában), akkor azért jár a jutalom (jelen esetben nem a fizetés, hanem pl egy új számítógép). Ez szerintem sokkal jobb módszer, mint értelmetlen diákmunkákkal pazarolni az időt, szórólapot vagy újságot osztogatva.
2017. márc. 7. 11:31
 29/51 Berserker88 ***** válasza:
21%
Igazad van, hogy értelmetlen dolog a diákmunka, nettó hülyeség hogy lesz egy kis költőpénzed nyáron, és nem a szüleid nyakára kell járni pénzért. Igaz, hogy a szórólapozáson és újságosztáson kívül semmi más munka nincsen, igaz hogy egyszer sem csináltam ezt diákmunkám során. :) Persze, olyan lehetőség sem létezik, hogy nyáron rendes munkahelyen 6 órás órabérben dolgozzál, ehhez sem volt soha szerencsém. Őszinte legyek, örülök hogy diákmunka során tanultam meg, hogy mit jelent "dolgozni" és nem az első éles munkahelyemen kellett hozzászoknom.
2017. márc. 7. 11:57
 30/51 anonim ***** válasza:
62%
A tanulás sokkal nehezebb, mint a munka. Ha kiválóan tanul akkor nem látom okát annak, hogy elzavarjuk dolgozni.
2017. márc. 7. 12:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!