Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvált anyukák! Mennyi idő...

Elvált anyukák! Mennyi idő után mutatnátok be az új párotokat a gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
Kisiskolás korú gyermek, tud róla, hogy új társat kerestem, "drukkolt" nekem.
2015. júl. 12. 01:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%

Csak akkor ha tervben van az osszekoltozes akkor fontos a megismerkedes ugyanis (mostoha) kapcsolat sok mindent eldont a kozos jovoben.

Ha nincs tervben osszekoltozes akkor felesleges bemutatni a gyereknek mert

Ha szimpatikus lenne...lehet kotodne hozza

Ugy fogna fel a gyetek hogy (uj apuka)

Es.ha vege lesz.kovetkezo,kovetkezp,kovetkezo,ne tudjon.a gyerek minden kapxsolatodrol.

2015. júl. 12. 01:28
 2/11 anonim ***** válasza:
60%

Gondolom nem hetente viszel haza új pasit.

Pár hét után bemutatnám, főleg, hogy drukkol. Nincs sok értelme a titkolózásnak és nehéz is.

2015. júl. 12. 01:41
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Inkább pár hónap Legyen az a pár hét. .. Pár hét az igen kevés ahhoz, hogy kideruljon, hogy tartós lehet e a kapcsolat. Persze lehet beszélni a gyereknek róla, már a kezdetektől, de mindenképpen úgy, hogy érezze, még bármi lehet, a párkapcsolatok nem mindig tartanak örökké
2015. júl. 12. 07:19
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem idő függvénye lenne, hanem helyzetfüggő.
2015. júl. 12. 08:40
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

Én "gyerek" volnék.

Válás után 2 hónappal (akkor ismerték egymást 1 hónapja), akkor költözött be ide.

2015. júl. 12. 08:52
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem kb. egy hónapot lehet várni vele. Ha szeretné megismerni, találkozni vele akkor akár korábban is, de szerintem csak akkor a jó, ha már biztos a dolog és ti is tudjátok, hogy mit akartok. Gondolom, ha tud a párkeresésről akkor szoktál neki mesélni, nagy vonalakban hogy mégis ki ő, mivel foglalkozik stb., szerintem ez fontos. Aztán ha úgy érzitek, hogy minden rendben és találkozni akarnak, akkor már bemutathatod őket egymásnak. Szerintem semmiképp ne az összeköltözés előtt, mindenképpen kell egy kis ismeretség előtte mert az durva lenne, ha hirtelen egy számára idegen ember költözne a házba.
2015. júl. 12. 09:12
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Én kb 3 hónappal a válás után (akkor volt 8 hónapos a kapcsolatunk) mutattam be a gyerekeimnek a most már férjemet.A gyerekek ovis,és kisiskolás korúak voltak akkor.A bemutatás előtt,már 4-5 hónappal,beszéltek vele telefonon hetente 1x-2x.
2015. júl. 12. 09:23
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Nem, nem váltogatom a kapcsolataimat, két éve nem volt senkim. Nem ugrottam bele megfontolatlanul kapcsolatba, igyekeztem ezúttal jól választani. A mostani társamat már hónapok óta ismerem egy közösségből, rendszeresen találkoztunk, apránként ismertük meg egymást, mielőtt összejöttünk. Nem zsákbamacskát vettünk. Szóval most eléggé biztos vagyok abban, hogy lehet tartós, legalábbis megvan hozzá az alap, hogy az legyen. De mint párkapcsolat, friss a dolog, még csiszolódnunk kell.... na meg nehéz felfogni, hogy ennyire tökéletesen passzolunk! :D

Abban biztos vagyok, hogy a kislányom örülni fog a választásomnak, mert sok olyan vonás van a barátomban, ami a kislányomnak - az ő szintjén - fontos, (pl. nagy állatbarát, de van más is, ami közös bennük).

Lehet, hogy az lesz, hogy elkezdek beszélni neki a kapcsolatomról, de a bemutatással még várok kicsit.

2015. júl. 12. 13:46
 9/11 A kérdező kommentje:

Ja és összeköltözésről egyelőre nincs szó. Nem lakunk nagyon messze egymástól, de a barátom a munkahelyéhez közel él albérletben, nem hiszem, hogy ezen egyhamar változtatna (bár tervez munkahelyváltást, tőlem függetlenül).

Nekem viszont saját lakásom van, tehát logikusan ő költözne - idővel. Ezt viszont nekem a gyerek miatt nehéz lesz meglépni... Tehát biztos, hogy ha meg is ismerkednek, akkor az pár hónapig csak közös programokban, alkalmi látogatásokban valósulhat meg, nem összeköltözésben.

2015. júl. 12. 13:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja és mindenkinek zöldet adtam, hiszen éppen azért írtam a kérdést, hogy többféle szempontot lássak. Sajnálom, hogy néhányan lepontozódtak a véleményük miatt... :( nekem minden válasz hasznos volt, köszönöm!
2015. júl. 12. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!