Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám meghalt így nevelő...

Apukám meghalt így nevelő apám lett. Anyának már azt sem engedi meg hogy minden hónapban ruhát kapjak mert hogy ez nem normális mikor ruhát kapok akkoris 1 gatyát és egy pulcsit vagy pólót. Mikor van ra pénz h több is lehesen nekem. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
A körülöttem lévő gyerekek csúfolnak is ezért

2017. febr. 28. 14:36
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
73%

Ha egy gyerekes nő új párt keres magának, az a gyereknek a nevelőapja is lesz! Ugyan annyi beleszólása van a gyereknevelésbe, mint az anyának! Függetlenül attól, hogy az anyának mennyi a jövedelme!

De ha egy nő egedül akar döntést hozni a gyerekkel kapcsolatban, ne költözzön össze senkivel! Nevelje és kényeztesse el a gyerekét egyedül!

2017. febr. 28. 17:29
 22/38 anonim ***** válasza:
51%

Úristen, én kb. féléve nem vettem magamnak új cuccot, mert nincs rá pénzem így télen.

A nevelésedbe nem szólhat bele másik férfi - elvileg -, de arra, hogy ne szórjátok feleslegesen a KÖZÖS pénzt, simán.

2017. febr. 28. 17:37
 23/38 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom férfi vagy e, vagy nő, utolsó, de nagyon rosszul gondolkozol. Ahol egy pár együtt él, ott együtt nevelik a gyereket is, mindegy, hogy közös e vagy sem. Enélkül nincs értelme a kapcsolatnak
2017. febr. 28. 18:12
 24/38 anonim ***** válasza:
21%

Először is részvétem!

Másodszor én is havonta vásárolok ruhát igaz én a turiból (Debrecen) szombatonként 200 Ft/db. Tehát 2-3 ezer forintból jól be tudok vásárolni és senki nem mondja meg, hogy használt ruhában járok.

Ha édesapád elhunyt, akkor kapsz árvaságit, ugye? Annak a legkisebb összege most 24640Ft abból szerintem simán lehet vásárolni.

2017. febr. 28. 18:40
 25/38 anonim ***** válasza:
13%

Minden hónapban veszek a gyereknek ruhát, múlt hétvégén 5 felsőt kapott + 2 farmert. Ja és fiúnak 9 éves!

Nem szeretem ha egymás után többször vesz fel egy ruhát, vagy olyat hordjon amin látszik sokszor mosott.

2017. febr. 28. 18:59
 26/38 anonim ***** válasza:
58%

24!

Mert enni nem kell, villanyszamlat nem kell fizetni, mindinkább ingyen van, csak legyen havonta új ruha. Vagy ezeket mindet fizetheti a neveloapa?

2017. febr. 28. 19:10
 27/38 anonim ***** válasza:
83%

"Minden hónapban veszek a gyereknek ruhát, múlt hétvégén 5 felsőt kapott + 2 farmert."

Hja! Mert te neveled az ötfejű sárkányt?!

2017. febr. 28. 19:50
 28/38 anonim ***** válasza:
8%

Tanulni kell es dolgozni.

Egy gyerekem legyen de annak mindent megadok. Borzalmas, ha a gyerek nelkuloz mert a szuleinek nincs penze

2017. febr. 28. 20:16
 29/38 anonim ***** válasza:
79%

dolgozom, de én se veszek magamnak minden hónapban ruhát. évszakok szerint szoktam felmérni a ruhatáramat és ha valamiből hiányom van, akkor pótolom. amúgy meg ott a mosógép, ha bedobod egy körre, mire kiveszed megint új lesz...

28/N

2017. febr. 28. 20:30
 30/38 anonim ***** válasza:
64%

#30: Az árvasági nem a gyermeknek jár, hanem az ő ellátására, a kiesett jövedelem miatti kiegészítés. Ezért is hívják árvaellátásnak.

Az más, hogy valaki megengedheti magának, hogy a gyereknek adja.

2017. márc. 1. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!