Apukám meghalt így nevelő apám lett. Anyának már azt sem engedi meg hogy minden hónapban ruhát kapjak mert hogy ez nem normális mikor ruhát kapok akkoris 1 gatyát és egy pulcsit vagy pólót. Mikor van ra pénz h több is lehesen nekem. Mit tudnék tenni?
Ha egy gyerekes nő új párt keres magának, az a gyereknek a nevelőapja is lesz! Ugyan annyi beleszólása van a gyereknevelésbe, mint az anyának! Függetlenül attól, hogy az anyának mennyi a jövedelme!
De ha egy nő egedül akar döntést hozni a gyerekkel kapcsolatban, ne költözzön össze senkivel! Nevelje és kényeztesse el a gyerekét egyedül!
Úristen, én kb. féléve nem vettem magamnak új cuccot, mert nincs rá pénzem így télen.
A nevelésedbe nem szólhat bele másik férfi - elvileg -, de arra, hogy ne szórjátok feleslegesen a KÖZÖS pénzt, simán.
Először is részvétem!
Másodszor én is havonta vásárolok ruhát igaz én a turiból (Debrecen) szombatonként 200 Ft/db. Tehát 2-3 ezer forintból jól be tudok vásárolni és senki nem mondja meg, hogy használt ruhában járok.
Ha édesapád elhunyt, akkor kapsz árvaságit, ugye? Annak a legkisebb összege most 24640Ft abból szerintem simán lehet vásárolni.
Minden hónapban veszek a gyereknek ruhát, múlt hétvégén 5 felsőt kapott + 2 farmert. Ja és fiúnak 9 éves!
Nem szeretem ha egymás után többször vesz fel egy ruhát, vagy olyat hordjon amin látszik sokszor mosott.
24!
Mert enni nem kell, villanyszamlat nem kell fizetni, mindinkább ingyen van, csak legyen havonta új ruha. Vagy ezeket mindet fizetheti a neveloapa?
"Minden hónapban veszek a gyereknek ruhát, múlt hétvégén 5 felsőt kapott + 2 farmert."
Hja! Mert te neveled az ötfejű sárkányt?!
Tanulni kell es dolgozni.
Egy gyerekem legyen de annak mindent megadok. Borzalmas, ha a gyerek nelkuloz mert a szuleinek nincs penze
dolgozom, de én se veszek magamnak minden hónapban ruhát. évszakok szerint szoktam felmérni a ruhatáramat és ha valamiből hiányom van, akkor pótolom. amúgy meg ott a mosógép, ha bedobod egy körre, mire kiveszed megint új lesz...
28/N
#30: Az árvasági nem a gyermeknek jár, hanem az ő ellátására, a kiesett jövedelem miatti kiegészítés. Ezért is hívják árvaellátásnak.
Az más, hogy valaki megengedheti magának, hogy a gyereknek adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!